• L'Ajuntament de Burriana distribuirà l'obra guanyadora, i a més premiarà a l'artista amb 500 euros

 

  • S'ha concedit l'accèssit al cartell amb el lema “Entre línies” presentat per Charlotte Deutsch


Burriana.- (13-06-2024). El burrianenc Manuel Candau López, amb la seua obra titulada “Una festa per a tots”, ha sigut el guanyador del concurs del disseny del cartell anunciador de les Festes de la Misericòrdia 2024. L'Ajuntament de Burriana serà l'encarregat de distribuir l'obra guanyadora, a més d'atorgar un premi de 500 euros a l'artista del cartell. Al seu torn, el disseny amb el lema “Entre línies”, realitzat per Charlotte Deutsch Abaso ha obtingut l'accèssit, sense quantia econòmica.

El jurat ha estat presidit per la regidora de Festes, Paloma Boix, i integrat pel professional del màrqueting i disseny gràfic, Emilio Dávila, i la il·lustradora i llicenciada en Belles Arts, Amparo Saera, qui han decidit l'obra més destacada entre els 11 dissenys que s'han presentat en esta edició. Per a això, s'ha valorat l'originalitat de l'obra, la qualitat gràfica, l'impacte visual i l'eficàcia comunicativa, així com les condicions de reproducció i adaptabilitat a diferents formats que s'exigien en les bases del concurs.

La regidora de Festes, Paloma Boix, ha agraït “la implicació dels participants interessats per voler aportar un poc de la seua creativitat en favor de les nostres festes patronals”. “Sempre resulta una tasca difícil seleccionar una única obra que represente a les festes, a causa de la gran qualitat dels dissenys que ens arriben al consistori” ha afegit l'edil.