- La reforma de part del local, realitzada en gran mesura pel mateix alumnat dels tallers, permetrà ampliar l'oferta formativa del centre

 

Borriana estrena noves instal·lacions en el Centre Municipal de Formació situat al camí Xamussa, situades en l'antic escorxador municipal del cami l'Eccehomo. Actualment és seu per a la realització de programes de formació professional i tallers per a l'ocupació, en què s'imparteixen certificats de professionalitat de diferents especialitats formatives.

La reforma de les instal·lacions realitzada en gran mesura pel mateix alumnat dels tallers de l'especialitat d’obrer de construcció permetrà ampliar l'oferta formativa del Centre.

De fet, aquestes aules seran homologades pròximament per Labora, amb la qual cosa l'Ajuntament disposarà d'un nou espai per a poder realitzar els diferents cursos de formació.

Amb aquesta reforma, s'han construït dos aules noves de 50m², que podran acollir 15 persones, alumnes treballadors, cadascuna. L'espai central s'ha deixat diàfan per a poder realitzar les pràctiques dels diferents certificats de professionalitat previstos per als pròxims tallers d'ocupació. A més, l'espai compta amb vestuaris i dutxes a disposició de l'alumnat.

El condicionament i millora de part de les instal·lacions va començar amb el Taller Riu Anna 3 en 2019, ja que en aquest taller una de les especialitats era de construcció i obra civil, amb 10 alumnes. Posteriorment, en 2020 van continuar les obres amb els alumnes treballadors del programa mixt d'ocupació i formació Et Formem.

Durant aquest any 2023, s'han acabat les obres amb empreses de contractació externa, concretament la il·luminació, tot el sostre desmuntable i el canvi de les portes de ferro.