Cooeprativas de emprendedores con alumnado de los IES Jaume I y LLombai
Cooperativas de emprendedores de los IES Llombai y Juame I  visitan el Ayuntamiento

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i la regidora de Polítiques actives d'ocupació i Serveis Socials i Dependència, Esther Meneu, reben els socis de Sostec i Burriplanet, noms que han triat dos grups d'alumnes de l'IES Jaume I i IES Llombai per a començar la seua activitat empresarial.

Els joves que han presentat els seus projectes al detall, a la sala de plens del Consistori, són la referència de creixement d'un major teixit empresarial per al futur de Borriana. Safont ha volgut agrair la visita de l'alumnet i ha afirmat sentir-se “molt orgullosa per la qualitat dels projectes i per la capacitat d'emprendre que tenen els joves borrianencs”. Per part seua, Meneu també ha volgut felicitar els xicotets empresaris i els ha desitjat molta sort en el creixement de les seues cooperatives.

Aquesta és una de les activitats incloses en “L'Escola d'Emprenedors Sostenibles”, projecte desenvolupat per Natura i Cultura, que té com a objecte promoure models d'empresa ètica i que treballa per impulsar el desenvolupament sostenible en el territori. El projecte pren com a base alguns dels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni, plantejats per Nacions Unides, i que identifiquem com a Objectius per al Desenvolupament sostenible, entre els quals destaquen garantir la sostenibilitat ambiental i promoure la igualtat.

Les dos cooperatives participaran el pròxim 4 de juny en la plaça Unió Musical de Torrent en la IX Trobada d'emprenedors sostenibles, on podran mostrar el seu projectes i oferir els seus productes.