Lanzadora Burriana

- 16 dels 33 participants en aquest projecte han aconseguit un lloc de treball

- La segona fase formativa de la Llançadora començarà a l'abril i ja s'han obert les inscripcions

 

 La Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria de Borriana del Consorci del Pacte Territorial per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d'Influència de la Província de Castelló ha entregat els diplomes a l'alumnat, després de sis mesos de formació centrada en el sector ceràmic.

L'acte celebrat en el Centre Municipal de Cultura la Mercè ha comptat amb la presència del president del Pacte, Samuel Falomir; de l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i de la regidora de Polítiques Actives d'Ocupació i Serveis Socials, Esther Meneu.

Tots ells han destacat, durant el lliurament dels certificats, els “bons resultats”, fruit d'aquesta iniciativa experimental dirigida a persones desocupades del sector ceràmic, i amb el qual 16 dels 33 participants a Borriana han aconseguit incorporar-se al mercat de treball fins avui.

La segona fase formativa de la Llançadora començarà el proper mes d'abril, i el període d'inscripcions ja s'ha obert, i s’ha ampliat a aturats en general i a col·lectius especials.

La Llançadora a Borriana va fer les primeres passes l'any passat amb la finalitat d'acostar a les seues veïnes i veïns els serveis que ofereix el Pacte Ceràmic. Els participants reben orientació laboral, assessorament empresarial i formació específica en el sector ceràmic que els permetrà augmentar els seus coneixements teòrics i les seues habilitats personals.

Les persones interessades poden inscriure's en la segona fase de la Llançadora a través del correu electrònic lanzadera@pacteceramic.es o dels telèfons 647 948 437, 674 179 362 o 610 321 875.