Calendari d'Events

FESTES MISERICÒRDIA 2023

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Dilluns, 4. Setembre 2023, 18:00
Hora
18:00-
2023-09-misericordia2023.jpg

18.00 h Bou de la ramaderia d’Hnos. Domínguez Camacho, número 2, guarisme 8 i de nom Apoderado. Patrocinat per la penya “L’Alternativa”. Eixida des de la plaça Major.

A continuació, Exhibició de vaquetes de la ramaderia Hnos. Bellés. El recinte de l’exhibició sols constarà de les dues places de cadafals.

18:30 h CLIC. Obra de teatre infantil. Dos germans que un bon dia, es van adonar que alguna cosa començava a canviar al seu voltant amb el clima, els animals i les plantes. Fins i tot, una gran ciutat envaïa tot l’espai fent desaparéixer el seu paisatge natural.

ELS GRANS CANVIS COMENCEN AMB GESTOS XICOTETS. Pavelló de la música (Camí d’Onda)

19:30 h CLIC (Segon passe).

22.00 h Visita als corrals. Portes obertes per a conéixer els corrals del Museu del Bou Satine. Coneix les seues instal·lacions i les comoditats del bou, al carrer del Salvador. Organitza la Federació Taurina de Burriana.

22.00 h Correbou infantil amb carretons embolats per la vila del bou a càrrec de la companyia Bou per la Vila. El primer correbou començarà des del carrer del Barranquet. Patrocinat pel Magnífic Ajuntament.

23.30 h Correbou de bous embolats de la ramaderia La Espuela. Recorregut: c/ Misericòrdia, plaça del Pla de Sant Blai, c/ Barranquet, plaça del Pla, c/ Major i plaça Major. Patrocina Magnífic Ajuntament.

A continuació, Bou embolat de la ramaderia Arcadio Albarrán, número 31, guarisme 6 i de nom Pelocho. Patrocina: Magnífic Ajuntament. Embolada des de la plaça del Pla.

D’01.00 a 06.00 h Carpa de la Festa al carrer de l’Argila. Actuacions de Nacho Carreguí i Manu Hidalgo.

Info. Extra
Mapa