Premios  carrozas cabalgatas Ninot 2020
Cablagatas Ninot 2020

El Barri València i la Falla Don Bosco han aconseguit els primers premis a les millors carrosses en les Cavalcades del Ninot de majors i infantil, respectivament. Borriana tanca, així el seu cap de setmana faller amb un ambient d'alegria i de color gràcies a la Cavalcada del Ninot i a la Cavalcada Infantil del Ninot que s'han celebrat el dissabte i el diumenge, respectivament.

En la cavalcada d'ahir a la nit , a més del Barri València, els premis de les carrosses van ser també per al Barri La Vila, (segona) i La Mercé (tercera), L’Escorredor (quarta) i Falla La Ravalera (cinquena) que van completar el podi. També van reconèixer a la Mercé per crear el millor ninot.

Mentre que les carrosses premiades aquesta vesprada en la Cavalcada del Ninot Infantil, han sigut després de la Falla Don Bosco, segon per al Barri València, tercer per a les Falla Camí d’Onda, quart Barri La Mercé i cinquè per a la Falla Jaume I. Igualment han reconegut a la Mercé per crear el millor ninot van reconèixer a la Mercé.

Ahir, Borriana ja es va omplir de color a les 22 hores, amb l'inici de la desfilada de les carrosses i comparses de les 19 falles que conviuen a la ciutat en diferents categories.

Avui, la Cavalcada Infantil del Ninot ha començat a les 16.30 hores des de la plaça de la Generalitat, seguint pels carrers de l'Escorredor i el carrer del Raval, per a finalitzar en la plaça del Pla, on han acabat de celebrar els premis, especialment, l'alegria del primer premi que la Falla ha aconseguit després de ser triats pel Jurat Oficial, situat en la tribuna del carrer de l'Escorredor, enfront del carrer Sant Victoriano.

Allí, estaven la Reina Fallera major, Elena Pastor, les Dames de la Ciutat i la Cort d'Honor, així com, la Reina Fallera infantil, Julia López, les Dames de la Ciutat Infantil, la Cort d'Honor Infantil, la Presidenta de la Junta Local Fallera, Lluïsa Monferrer, membres de la Corporació, autoritats i persones convidades.

Tal com ha explicat l'alcaldessa, Maria Josep Safont, “en aquests actes es pot veure que els borrianencs i les borrianenques volen, respecten i participen de forma multitudinària en les Cavalcades del Ninot, reflex tant de la inclinació cap a les nostres Falles com de la seua il•lusió per continuar participant en cadascun en els actes que d'ací al 19 de març celebrem a la nostra ciutat”.