Noticia del 13 de Juliol de 2021

Durant la setmana pasada s'han realitzat treballs d'acondicionamient en el jardí dels horts d'oci com en la zona d`arbres i parcela del ajuntament.
En estas fotografíes se poden veure el estat de lo comentat, son zones d'ús comú dels usuaris dels horts que necesitaven un bon repàs per al se ús i gaudi.

    

 

 

Noticia del 14 de Maig de 2021.

Aquest matí un grup de joves participants en l'en el programa JOOP-jove oportunitat de la GVA IVAG han fet una visita als Horts d'Oci de Borriana per a descobrir les possibilitats de l'agricultura ecològica de l'horta.
Es tracta d'una activitat mes dins de la formació i orientació que reben els joves des del Casal Jove de Borriana per a construir un projecte integral de vida.

La visita ha sigut sumament satisfactòria , els joves han pogut escoltar les explicacions que el President dels Horts, Salvador Bodi els ha fet sobre l'agricultura ecològica així com les converses que han pogut tindre amb alguns usuaris dels horts que els serviran per a ampliar molt millor els coneixements sobre l'horta.

2021 05 visita1 2021 05 visita2
 
2021 05 visita3 2021 05 visita4