El dissabte 29 de febrer a les 22 hores i el diumenge 1 de març a les 16.30 hores se celebraran a Borriana les tradicionals Cavalcada del Ninot i Cavalcada del Ninot Infanfil.

Les cavalcades començaran amb les 19 carrosses, acompanyades cadascuna d’elles amb la seu comparsa, a la plaça de la Generalitat i recorreran els carrers de l'Escorredor i del Raval fins arribar, finalment, a la plaça del Pla, on acabarà el recorregut faller.

La tribuna oficial del Jurat estarà situada al carrer de l’Escorredor enfront de la carrer Sant Victorià, on estaran la Reina Fallera major, Elena Pastor, les Dames de la Ciutat i la Cort d'Honor, així com la Reina Fallera infantil, Júlia López, les Dames de la Ciutat infantils, la Cort d'Honor infantil, la presidenta de la Junta Local Fallera, Lluïsa Monferrer, i membres de la Corporació municipal, autoritats i persones convidades.

Un esdeveniment que, com cada any, omplirà de color i alegria gran part del centre de la ciutat de Borriana, sense oblidar la crítica satírica amb grans dosis d’ironia, i acostarà més encara l'olor de pólvora, festes i gresca que viuen els borrianencs i les borrianenques durant les festes de Sant Josep.