La falla Barri València i la falla Barri Quarts de Calatrava han aconseguit alçar-se amb el premi a les millors comparses 2020 de la Cavalcada del Ninot i la Cavalcada del Ninot infantil, celebrades dissabte passat a la nit i la vesprada del diumenge a Borriana, atorgats per la Junta Local Fallera, d'acord amb les puntuacions dels jurats nomenats per les 19 comissions falleres participants en aquests concursos

Anit la Llar Fallera va acollir la gala de lliurament d'aquests premis, a més de les distincions i recompenses atorgades en l'exercici faller de 2020 per la Junta Local Fallera i els premis als campionats de truc, parxís, guinyot o futbolí.

També es van lliurar els premis al millor personatge de cadascuna de les cavalcades que van ser per a Marc Martí de la falla Barri València, pel seu personatge ‘Petete Colón’, i en la categoria infantil per a Patrícia Vilanova de la falla Societat Centre Espanya pel personatge ‘Verge dels Desemparats’.

La reina fallera, Elena Pastor, i la reina fallera infantil, Julia López, van lliurar les màximes recompenses atorgades per la Junta Local Fallera de Borriana, quan a penes falten dotze dies per a l'inici de la setmana gran de Falles a la ciutat, que s'iniciarà amb la Plantà el diumenge 15 de març.

A més del Barri València, en la cavalcada de dissabte, el Barri la Vila va ser segona, Barri Quarts de Calatrava tercera i els van seguir en premis el Barri de la Mercè, la Societat Centre Espanya, Barri l’Escorredor, Barri d'Onda i Plaça Chicharro. En la categoria infantil, després del Barri Quarts de Calatrava, el segon premi de les comparses va ser per a la Societat Centre Espanya, el tercer per a la Mercè, seguida del Barri València, Don Bosco, la Vila, Chicharro i l’Escorredor.

L'activitat fallera continua i avui, a les 18h, tindrà lloc la missa d'inici de les festes falleres a l'església de Sant Josep dels Pares Carmelites, amb l'assistència de l'alcaldessa, Maria Josep Safont, les reines falleres, Elena Pastor i Julia Pérez, dames i corts d'honor i representants de les comissions falleres de la ciutat. Posteriorment, es lliuraran els banderins acreditatius als premiats enguany en el concurs d'Aparadors.