Agents de la Policia Local de Borriana han detingut aquesta matinada M.P., un menor de 16 anys i veí de la localitat, com a presumpte responsable d'un delicte contra el patrimoni i de danys.

Els fets es van iniciar sobre les 4.30h, després de l'avís d'un veí que alertava que un vehicle s'estava cremant al carrer Xilxes. En acudir la patrulla, en el lloc va trobar el jove que ja havia sigut identificat minuts abans en un altre lloc per infondre sospites als agents.

Després de les tasques d'extinció del vehicle, els agents van continuar amb les indagacions, atés que del comportament del jove podia desprendre's que estiguera relacionat amb l'incendi, que pel que sembla es va produir apilant deixalles abandonades al costat del vehicle.

Pocs minuts després, els agents es van adonar que en un carrer pròxim s'havia forçat la finestra d'un establiment, i havien aconseguit extraure alguns objectes de valor escàs. Els agents van aconseguir indicis suficients que relacionaven el mateix subjecte amb aquest nou fet delictiu.

Per aquest motiu, els agents van procedir a la immediata detenció del jove per al seu trasllat al Lloc Principal de la Guàrdia Civil, on s'ampliaran les diligències d'investigació i es posarà al menor a la disposició de la Fiscalia de Menors de Castelló.

Aquesta nova detenció s'emmarca en el context de l'especial esforç que la Policia Local, en col·laboració amb la Guàrdia Civil, està realitzant per a prevenir i perseguir aquest tipus de fets que generen una lògica intranquil·litat en la ciutadania.

Fonts policials indiquen que es prosseguirà en aquesta línia de treball preventiu que dificulte l'acció d'aquesta xicoteta delinqüència i dote la ciutat d'un nivell òptim de seguretat.