La Policia Local de Borriana ha presentat avui a la plaça Major, quatre noves motocicletes tipus escúter que renoven part del parc de vehicles destinats a la realització de les funcions de trànsit i seguretat viària, així com per a la policia de proximitat (Prevenpol).

Les quatre motocicletes són de la marca Kimko, model Grand Dink 300 ABS, que compleixen tant amb totes les especificacions tècniques necessàries per al desenvolupament de les funcions per a les quals estan destinades, com amb el decret autonòmic que en regula les característiques.

A més, incorporen un nou sistema de llums tipus “led” d'última generació que permeten una major visibilitat, noves botoneres ergonòmiques per a una millor utilització per part dels agents de les funcionalitats policials que ofereixen, així com espai destinat al transport d'elements tècnics per a utilitzar en controls de trànsit i seguretat viària, com ara, etilòmetres o dispositiu radar, o material administratiu.

Amb una inversió de 26.760,42 euros, aquests vehicles es distingeixen per la seua versatilitat i maniobrabilitat, amb condicions especialment idònies per a l'entorn urbà, en què han de desenvolupar la seua funció.

El regidor delegat de Seguretat, Javier Gual, ha volgut destacar el “ferm compromís de la Corporació municipal a dotar la Policia Local d'instruments tècnics d'última generació per a un millor exercici de les tasques que la policia té encomanades.”.

Mostra d'aquest compromís, ha assegurat Gual, és “l'adquisició d'aquestes motocicletes o la pròxima renovació del furgó de la Unitat d'Atestats, destinat també a l'exercici de funcions de trànsit, seguretat viària i investigació d'accidents, que pròximament serà lliurat per l'adjudicatària d'aquest subministrament”.