Jornada informativa para prevenir delitos sobre personas mayores
 • Dimecres que ve 10 de novembre a les 11 hores a l'Auditori Juan Varea

 • Emmarcada en la campanya “...si desconfia, policia, policia!” per a informar-los de les situacions i delictes habituals dels quals poden ser objectiu i explicar-los com actuar davant d’aquesta situació


L'Ajuntament de Borriana oferirà, dimecres que ve 10 de novembre, una jornada dirigida a les persones majors de la localitat per a presentar la campanya informativa de seguretat, exposar les situacions i delictes habituals dels quals poden ser objectiu i explicar-los com actuar davant d’aquesta situació.

La jornada prevista per a les 11 hores a l'Auditori municipal Juan Varea, ha estat organitzada per les regidories de Seguretat i Persones Majors, que han dissenyat la campanya informativa sota l'eslògan “...si desconfia, policia, policia!”, dirigida a les persones majors del municipi per a traslladar-los consells relacionats amb la seua seguretat i prevenir-los sobre els delictes i els riscos més habituals.

Segons ha lamentat el regidor de Gent Gran, Hilario Usó, aquest col·lectiu, “desgraciadament, sol ser objectiu de delinqüents i de persones desaprensives que tracten d'aprofitar les seues circumstàncies i la seua vulnerabilitat per a delinquir”.

Per part seua, el cap de la Policia Local, Francisco Javier Catalán, ha explicat que no solament es tracta de prevenir sobre els delictes més habituals, sinó també “d'altres pràctiques que, sense ser sempre delictives, afecten els nostres majors, com les tècniques comercials agressives, de les quals hem rebut queixes en algunes ocasions per part dels familiars de persones majors”.

Amb aquest objectiu, han indicat, s'han editat 3.000 díptics destinats a les persones majors en què s'informa dels delictes més habituals de què solen ser víctimes, com els robatoris pel procediment de la "estiró", furts o robatoris en els seus domicilis, els procediments de la "abraçada" o "el bes", seguretat en la seua visita a entitats bancàries i l'ús de targetes de crèdit.

També conté informació sobre fraus o estafes més habituals, com els falsos revisors del gas, les suposades associacions que actuen a peu de carrer per a demanar diners o també, de forma més recent, el que s'anomena "tècniques comercials agressives".

A la jornada informativa s'han convidat totes les entitats relacionades amb persones majors del municipi, i estarà adaptada a la normativa sanitària en vigor.

La Policía Local de Burriana celebra el día de su patron 2021
 • La Policia Local ha celebrat avui el seu patró, Sant Miquel Arcàngel, amb un acte institucional

 • En l'acte s'ha reconegut la labor diària de la Policia Local i s'han lliurat les distincions per haver complit 25 anys de servei

La Policia Local de Borriana ha viscut el seu dia gran amb l'acte institucional que ha tingut lloc en la plaça Major de Borriana en la celebració de la festivitat de Sant Miquel Arcàngel, patró de la Policia Local i de la Guarderia Rural de la ciutat. En l'acte s'ha reconegut la labor diària de la Policia Local i s'han lliurat les distincions individuals per les actuacions especials.

L'alcaldessa i regidora delegada de Seguretat, Maria Josep Safont, i el comissari cap de la Policia Local, Francisco Javier Catalán, han passat revista aquest matí en la mateixa plaça Major a la formació composta pels agents i per les agents que conformen el cos de la Policia Local, al costat dels de Guarderia Rural, com a homenatge conjunt al treball realitzat durant l'últim any.

Després de passar revista, l'alcaldessa i alhora regidora de seguretat i el comissari cap han lliurat com a reconeixement una placa i un pergamí a efectius de la Policia Local de Borriana. Així, s'han entregat distincions a aquells efectius que han complit 25 anys de servei amb una trajectòria professional excepcional i sense que consten antecedents desfavorables en el seu expedient personal, a l'oficial Javier Fabregat Lázaro i als agents José Antonio Pérez Garcia, Ángel José Vázquez Ouro i Joaquín Falcó Casabò, als quals se'ls ha proposat per a la concessió de la Creu al Mèrit Policial amb Distintiu Blanc per part de la Generalitat Valenciana.

A més, en l'acte també s'ha reconegut públicament amb la distinció de "Ciutadà Exemplar" a títol col·lectiu, al conjunt de persones que amb el seu treball han mantingut, durant l'època més dura de la pandèmia, la distribució directa d'aliments als ciutadans, “amb llargues jornades de treball, equipats d'incòmodes mesures de protecció, quan n'hi havia, però sempre amb valentia i sentit de la responsabilitat”.

Per això, enguany, s'ha agraït d’aquesta manera la labor de les persones treballadores locals dedicades al sector essencial de la distribució directa d'alimentació i han arreplegat aquesta distinció representants de les treballadores i treballadors d'aquest sector de la ciutat, concretament de Mercadona, Consum, Aldi, Lidl, Charter, Más y Más, Associació de Comerciants del Mercat Municipal, i la Federació de Comerç de Borriana.

També s'ha lliurat la distinció com a Ciutadà Exemplar a títol individual al Sr. Miguel Leite Alves, per la seua participació en l'actuació realitzada el passat dia 5 de desembre en evitar danys a les persones que es trobaven en l'habitatge incendiat situat al carrer Santa Filomena núm. 15.

En la seua intervenció, l'alcaldessa s'ha sumat al reconeixement públic d'aquests col·lectius de la localitat, “per tot l'esforç i pel paper clau i moltes vegades invisible que han desenvolupat per a ajudar els altres en aquesta situació d'emergència sanitària, social i econòmica, al mateix temps que els ha donat l'enhorabona i les gràcies per “tot el que heu fet per nosaltres”.

Igualment, Safont ha agraït a la Policia Local el seu “esforç, implicació i treball diari” i particularment s'ha referit a “les tasques que desenvolupa en situacions especials com en la pandèmia per al manteniment i control en el compliment de les mesures higienicosanitàries, raó per la qual “només podem agrair-los el seu treball i fer-ho extensiu a la resta de cossos i forces amb què treballa conjuntament”, i els han encoratjat a continuar treballant en la mateixa línia.

Finalment, l'alcaldessa ha qualificat la Policia Local d'un cos “modern, eficaç i amb vocació de servei”, els ha reconegut el seu “esforç per estar al dia en molts aspectes” i els ha felicitat per la celebració del seu “dia gran”, i perquè “dia a dia realitza una gran faena de serveis en matèria de prevenció i seguretat per als veïns i veïnes de la nostra ciutat”.

A l'acte han assistit representants municipals de la corporació, els responsables de la Guàrdia Civil a Borriana, responsables d'altres cossos i forces de seguretat de l'Estat i les Reines Falleres de Borriana, Elena Pastor i Julia López.

Balance actuaciones de la Policía LOcal en la Misericordia 2021
 • Del 3 al 12 de setembre s'han produït un 37% menys de serveis que en les mateixes dates de 2019

 • En aquesta Misericòrdia marcada per la pandèmia han disminuït les denúncies a penyes i casals, mentre que han augmentat els accidents de trànsit


La Policia Local de Borriana ha realitzat durant les festes de la Misericòrdia 308 intervencions, tant relacionades directament amb les activitats a l’entorn de la celebració de la festivitat de la Misericòrdia, com un altre tipus de serveis.

Des de la Policia Local han constatat al llarg de la setmana de la patrona un descens generalitzat en quasi tots els indicadors respecte a les últimes festes, les de 2019, ja que en 2020 la situació sanitària va impedir que es realitzaren.

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha assegurat que “malgrat que l'informe estadístic de les actuacions la Policia Local reflecteix que la majoria dels veïns i veïnes de Borriana han gaudit d'aquesta setmana de manera respectuosa i responsable, sí que s'han hagut de lamentar algunes molèsties generades a una part del veïnat que s'han tractat de minimitzar al màxim”.

Referent a aquests fets, Maria Josep Safont ha agraït a la Policia Local “el seu treball constant per a evitar i reduir en gran mesura els conflictes i accidents derivats d'aquesta setmana festiva”.

Així, sempre respecte a 2019, des de les 6 de la matinada del divendres 3 de setembre a les 6h d'aquest dilluns 13, el nombre de serveis ha disminuït un 37%, mentre que les queixes per molèsties relacionades amb penyes i casals han disminuït un 86%, amb només 28 avisos telefònics.

Enguany no s'ha arribat a clausurar cap local, ja que tots ells han complit amb els requeriments fets pels agents, i tampoc s'ha realitzat cap denúncia als casals per incomplir l'ordenança municipal de convivència ciutadana ni el decret d'alcaldia específic per a les festes.

En relació a les ordenances municipals, sí que s'han incoat 6 denúncies per causar sorolls i molèsties amb aparells de música, una per llançar deixalles a la via pública i una altra per ocupació de la via pública amb taules i cadires sense autorització. A més, s'han iniciat 3 butlletins per incomplir les mesures de prevenció contra la covid-19.

D'altra banda, el servei de grua ha realitzat un 80% menys de serveis i tampoc s’ha hagut de lamentar cap ferit per asta de bou, encara que sí que hi ha hagut 16 atencions en el centre mèdic de la plaça per contusions vàries i caigudes. Quant a les atencions sanitàries en via via pública n’han sigut 10, la qual cosa suposa una reducció del 28%.

Per contra, han augmentat els accidents de trànsit en un 87’5%, passant de 8 a 15. De manera que els successos amb ferits han passat dels 2 que va haver-hi en 2019 als 4 d'enguany, dels quals hem hagut de lamentar una defunció.

També han patit un augment els accidents de circulació sense ferits que han augmentat de 6 a 11. Des del cos local de policia s'indica que el fet que molts actes s'hagen organitzat en espais fora del nucli urbà ha pogut influir en això.

Així mateix, com explica el cap del cos policial, Francisco Catalán, “com que enguany no s’han programat tants actes festius com abans de la pandèmia, ens hem pogut centrar en la realització de controls i altres tasques preventives”.

Per això, les denúncies de trànsit han augmentat de 57 a 95 i s'ha passat d'instruir 5 atestats a 15, un augment de quasi el 67%. En aquest cas, com explica Català, s'han instruït 2 per accidents amb ferits, 6 diligències preventives i 7 per delictes contra la seguretat viària, en comparació amb els 2 de 2019, per superar les taxes d'alcoholèmia o negar-se a sotmetre's a aquestes proves.

També han augmentat les denúncies per infraccions contemplades en la Llei orgànica de Protecció de la Seguretat Ciutadana, que han passat de 3 a 9, en què s'han comptabilitzat 4 faltes de consideració a agents, una per tinença de drogues, una negativa a identificar-se i 3 per desobediència. A més, s'han iniciat 3 expedients per tinença d'animals perillosos sense autorització.

Policía Local Burriana

- Els fets s'han produït de matinada, quan un veí ha alertat la policia del que passava

- Des de la Policia Local es recorda la importància de la col·laboració ciutadana per al sosteniment de la seguretat a la ciutat


Agents de la Policia Local de Borriana han procedit a la detenció d'un veí de la localitat, -M.A.L.S. de 37 anys- com a presumpte responsable d'un delicte contra el patrimoni.

Els fets s’han produït sobre les 2.30 hores, quan un veí resident a l'avinguda de Nules avisava per telèfon que uns individus estaven forçant l'entrada d'un bar pròxim. Finalment, la detenció ha frustrat el robatori, que s'ha saldat amb danys en el tancament pel qual estaven tractant d'accedir a l'establiment.

Cal destacar que els agents ja havien intervingut moments abans en un altre fet similar en la zona centre de la ciutat, per la qual cosa ja es trobaven en alerta. Rebut l'avís, els efectius municipals van coordinar l'arribada al lloc dels fets, i van sorprendre in fraganti al detingut que, malgrat haver tractat de fugir, va ser interceptat pels agents.

Fonts policials indiquen que juntament amb el detingut actuava un altre individu, que ha resultat identificat. Es tractaria d'un conegut delinqüent amb nombrosos antecedents que hauria aconseguit fugir i que previsiblement serà detingut en les pròximes hores.

Així mateix, els agents del cos local de policia han manifestat que en les últimes intervencions s'han vist afavorits per les característiques dels nous vehicles policials, de tipus híbrid, la qual cosa els permet aproximar-se al lloc en què es cometen els delictes amb el motor en ‘mode elèctric’, molt silenciós, de manera que els delinqüents que se solen apostar per a vigilar es veuen sorpresos, perquè quan detecten el vehicle policial ja no tenen temps d'evadir-se de l’acció dels agents.

Al detingut, se li van agafar diferents estris i ferramentes de les s’emprén habitualment en aquest tipus de fets i ha sigut traslladat al Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Borriana, que, presumiblement, després de la investigació corresponent, el posarà a disposició judicial.

Una vegada més, els agents han posat de manifest “la importància de la col·laboració ciutadana en el sosteniment de la seguretat i en l'èxit de les intervencions policials”.

Detención por tentativa de robo en domicilio en Burriana
 • Els fets es van produir ahir de vesprada, després de l'alerta dels propietaris que van sorprendre l'individu al carrer Sant Marc

 • La Policia destaca, una vegada més, la importància de la col·laboració ciutadana en el manteniment de la seguretat a la ciutat


Agents de la Policia Local de Borriana van detindre ahir de vesprada un individu com a presumpte responsable de temptativa de robatori amb força en un habitatge al carrer Sant Marc, després de ser sorprès pels propietaris mentre manipulava el pany i donar l’avís a la Policia Local.

Els fets es van produir ahir sobre les 20 hores, quan uns veïns propietaris d'un habitatge al carrer Sant Marc, van alertar la Sala de Comunicacions de la Policia Local que en arribar al seu domicili havien sorprès un individu intentant accedir al seu domicili, manipulant amb diversos estris el pany del sa casa. En adonar-se de la presència dels titulars i després de recriminar la seua actitud, l'individu va abandonar immediatament el lloc.

Després de desplaçar-se diversos agents de la policia a l'emplaçament i amb la descripció precisa de l'individu que van oferir els propietaris, els agents de la Policia Local van poder localitzar l'individu. Es dona la circumstància que els propietaris van poder realitzar una fotografia que va ser determinant per a la identificació de l’individu, F.S., un home de 52 anys i de nacionalitat romanesa.

Durant els treballs d'identificació, els agents locals van poder comprovar que, a més, sobre l'individu pesava una ordre de detenció i personació per part del Jutjat d'Instrucció núm. 2 de Guadalajara i una altra del Jutjat d'Instrucció núm. 4 de Castelló de la Plana. A l'individu se li va poder aprehendre ferramenta diversa de manyà i estris que per la seua naturalesa bé podrien servir per a violentar panys i accedir a habitatges.

Per tots aquests motius es va procedir a la detenció de F.S., el qual, després de la redacció de les corresponents diligències va ser trasllat al Lloc Principal de la Guàrdia Civil a Borriana, per a la investigació d'aquests fets i la seua posterior posada a disposició judicial.

Una vegada més, la Policia Local de Borriana ha posat en valor la “importància de la col·laboració ciutadana, que novament ha resultat decisiva, juntament amb la perícia dels agents, per a poder posar a la disposició de la Justícia un presumpte delinqüent, l'activitat del qual genera sensació d'inseguretat en les persones i pertorba el sentiment de tranquil·litat veïnal”, i ha afegit que “només des de la implicació de tota la ciutadania i els seus serveis públics és possible crear un entorn segur”.

Apertura del Centro de Formación de la Policía Local de Burriana
 • L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el comissari cap de la Policia Local, Francisco Javier Catalán, han presidit l'acte


Una ponència del fiscal delegat de Menors de Castelló, Carlos Escorihuela, sobre les actuacions policials amb menors ha inaugurat el nou Centre de Formació de la Policia Local de Borriana, instal·lat en part de la nau de l'avinguda Corts Valencianes, al costat de l’escola infantil municipal, condicionada i reformada per l'Ajuntament en l’edifici compartit amb el Centre d'Atenció Primerenca (CAP) comarcal.

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el comissari cap de la Policia Local, Francisco Javier Catalán, han sigut els encarregats de presentar l'acte i han agraït la participació del fiscal delegat de Menors de Castelló en l'obertura de les noves instal·lacions que alberguen el centre formatiu que mantindrà les portes obertes a la resta d'activitats formatives municipals i, fins i tot, per a altres cossos de seguretat.

Així mateix, Safont i Català han emmarcat la jornada d'obertura com a “part d'un itinerari formatiu policial que posarem en marxa”. Així, enguany “hi haurà altres jornades en aquest itinerari sobre actualització en matèria de dret penal, sobre trànsit i seguretat viària i també sobre atestats”, han assenyalat. A més es realitzarà un monogràfic sobre primers auxilis i un altre de tàctica policial al llarg d’aquest any.

La ponència inaugural del nou Centre de Formació de la Policia Local de Borriana ha comptat amb la participació del capità de la companyia de la Guàrdia Civil de Borriana, entre d’altres, i de personal dels serveis socials municipals. Encara que, per motiu de mesures Covid s'hi ha hagut de limitar l'aforament, però la informació es traslladarà a la resta de la plantilla policial.

Cal recordar que a finals de maig l'Ajuntament va culminar els treballs de rehabilitació realitzats per l'empresa Ravi Obras, Transportes y Excavaciones SL en l'immoble de l’avinguda de les Corts Valencianes per al Centre d'Atenció Primerenca comarcal per un import total de 167.608 euros, que incloïen també l'adequació d’un espai per a la formació de la Policia Local en una zona de l'edifici reformat.

El Centre d'Atenció Primerenca ocupa 224 dels 386 metres quadrats de l'immoble de titularitat municipal, i la resta de la nau acull l'aula de formació per a la Policia Local, amb entrada independent.

 • Quatre vehicles tipus SUV patrullers i un altre dotat d’un kit per al trasllat de detinguts, tots de tecnologia híbrida

 • L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha revisat avui la nova flota "que estem renovant a mesura que es necessita, però sempre amb cotxes ecològics, més respectuosos amb el medi ambient”


La Policia Local de Borriana ha presentat avui cinc nous vehicles patrulla híbrids que renoven part del seu parc mòbil totalment equipats per a les funcions de seguretat, d'emergències, de trànsit i de seguretat viària, així com per a la policia de proximitat (Prevenpol), que milloren les ferramentes a disposició dels agents per a desenvolupar amb major seguretat les seues responsabilitats.

L'alcaldessa, Maria Josep Safont, com a responsable de Seguretat, juntament amb el comissari cap de la Policia Local, Francisco Javier Catalán, i l'inspector responsable del departament de logística, Javier Santolaya, han presidit aquest matí a la plaça Major, la recepció de les noves incorporacions a la flota de vehicles, "que estem renovant a mesura que es necessita, però sempre ja amb cotxes ecològics, més respectuosos amb el medi ambient”.

Es tracta de quatre vehicles patrullers tipus SUV, marca Toyota CH-R, i un vehicle monovolum, marca Toyota Prius+, equipat amb un kit per al trasllat de detinguts. Tots els vehicles són de tecnologia híbrida (elèctrics i gasolina) més respectuosos amb el medi ambient, per a la reducció d'emissions contaminants.

L'alcaldessa ha emmarcat aquestes adquisicions en la “renovació contínua i necessària del parc mòbil i d'instruments tècnics d'última generació per a un millor exercici de les tasques que la Policia Local té encomanades”,que estem renovant progressivament, i ja sempre amb cotxes ecològics, més respectuosos amb el medi ambient» i seguint amb “el model de ciutat verda i sostenible en què treballem, amb vehicles híbrids i respectuosos amb el medi ambient”.

Sobre aquest tema, tant Maria Josep Safont com el comissari en cap de la Policia Local han subratllat que es tracta de continuar millorant els mitjans per a vetlar per la seguretat de la ciutadania, “gràcies a aquest equipament, els agents de la Policia Local disposen de millors ferramentes per a desenvolupar amb major seguretat les seues responsabilitats", han argumentat, perquè “és important tant per a la ciutadania com per als agents, que fan una importantíssima labor, perquè puguen exercir la seua funció de la millor manera possible, especialment en les circumstàncies que estem vivint”.

Segons han explicat, suposa la renovació de la flota dels vehicles que diàriament patrullen, raó per la qual “acumulen una gran quantitat de quilòmetres i es fa necessària la renovació de forma periòdica”. Amb aquest nou contracte de rènting, “realitzem una important renovació del parc mòbil i actualitzem els vehicles per a una funció tan important com és la seguretat de la ciutat”, han assegurat Safont i Català.

Per aquest motiu, els vehicles han sigut adjudicats per un període de quatre anys a la mercantil Transtel SA, després del corresponent procediment per al seu subministrament, per un import anual de 64.425,24 euros (IVA inclòs) i amb una previsió de quilometratge de 160.000 km per a cadascun durant els quatre anys de vigència del contracte.

A més, l'adjudicatària abonarà a l'Ajuntament la quantitat de 0,10 euros/km per cada km de menys recorregut als previstos. En cas d'excés de quilometratge no s'abonarà per part de l'Ajuntament cap quantitat addicional a l'adjudicatària. És de ressenyar que el manteniment d'aquests vehicles es podrà realitzar a la ciutat de Borriana.

Característiques

Els nous vehicles incorporen tecnologia lumínica d'última generació per a augmentar la visibilitat en la realització de controls, cosa que, alhora, incrementa la seguretat tant per als agents que el realitzen com per als vehicles que circulen en les proximitats. Al seu torn, compten amb un kit en forma d'oficina mòbil que facilita i agilita els tràmits i diligències que poden realitzar-se des del mateix vehicle sense necessitat de desplaçar-se a la Prefectura de Policia. Així mateix, incorporen mobiliari per a la recepció i trasllat de documentació, material que puga ser necessari en controls i dispositius puntuals i tot el necessari per a poder instruir diligències en el mateix automòbil.

A més, dos dels vehicles tenen un panell lluminós tipus led a través del qual es podran llançar missatges amb destinació a conductors i usuaris de la via. També incorporen un equip de megafonia a través del qual es poden llançar missatges d'àudio, gravats o en directe. Igualment disposen de material per a senyalització circumstancial, extintors, martell per al trencament de llunes en cas d'emergència, equip digital de radiocomunicacions, sistema de geoposicionament, sistema d'avís automàtic d'emergència i dispositius de seguiment i fiscalització de rutes.

Les patrulles comptaran en breu amb tauletes electròniques que disposaran d'accés al nou sistema de gestió de la Policia Local de Borriana, a través de les quals els i les agents podran realitzar consultes a les bases de dades de la Policia Local, a més de poder realitzar els tràmits adequats que corresponguen en cada intervenció sense que resulte necessari desplaçar-se a les dependències policials, amb l’increment de la presència policial en la via pública i descarregant de tasques la sala de comunicacions del cos policial.

Balance campaña control alcohol y drogas en la conducción en Burriana
 • Entre els dies 16 i 22 de juny la Policia Local ha realitzat 221 proves en controls aleatoris en diferents punts de la ciutat

 • Sumant-se a la Campanya Especial sobre control de la taxa d'alcohol i presència de drogues en conductors de la Direcció General de Trànsit a tot l’Estat


Tan sols l’1,81% dels conductors i conductores sotmesos a un total de 221 proves d'alcohol i drogues han donat un resultat positiu en alcohol, al llarg de la campanya duta a terme entre els dies 16 i 22 de juny per Policia Local de Borriana, que s’ha adherit a la campanya especial que a nivell estatal ha impulsat la Direcció General de Trànsit,

Segons ha puntualitzat el cap de la Policia Local, Francisco Javier Catalán, com a conseqüència d'aquests controls “s'han detectat quatre proves amb resultat positiu en aire espirat i no ha resultat positiu en drogues cap conductor o conductora”.

En la campanya, en concret, s'han formulat dos butlletins de denúncia per superar la taxa màxima administrativa d'alcoholèmia en la conducció (0,25 mil·ligrams per litre d'aire espirat) i s'han instruït dos atestats més per la comissió de presumptes delictes contra la seguretat viària.

Dades que per a Catalán signifiquen “una reducció progressiva en l'índex de positius en relació a campanyes anteriors”. A més, la Policia Local valora positivament la realització d'aquesta campanya, que segons ha assenyalat, “continuarà realitzant-se durant tota la temporada estival, preferentment en els accessos a les zones d'oci i poblats marítims i, especialment, durant els caps de setmana”.

En la campanya de control d'alcohol i drogues en la conducció realitzada per la Unitat d'Atestats, amb el suport pel Grup de Seguretat i Resposta a les Emergències i per la Unitat de Prevenció (Prevenpol) de la Policia Local de Borriana, entre els dies 16 i 22 de juny, s'han realitzat un total de 221 controls aleatoris en diferents punts de la ciutat, com ara les avingudes Mediterrània, Jaime Chicharro i Cardenal Tarancon, i les vies d'accés a les zones d'oci nocturn.

Tots aquests controls policials, segons ha explicat el cap de la Policia Local, tenen com a objectiu “previndre que persones que han begut o consumit drogues circulen per les carreteres”, perquè un augment del nombre de controls policials “du emparellada una reducció en el nombre d'accidents amb víctimes”.