Burriana expone durante 3 días la copa de la UEFA del Villarreal CF
La copa de la UEFA del Villareal se expone en Burriana
  • Es mantindrà exposada en el CMC la Mercè fins al divendres 6 d'agost perquè l'afició de Borriana puga fotografiar-se amb el trofeu groguet de la UEFA


El trofeu de l'Europa League que el Vila-real Club de Futbol va guanyar el mes de maig passat a Gdansk ha arribat a Borriana, on estarà exposat des d'avui i fins al divendres 6 d'agost en el CMC la Mercè.

Aquest matí s’ha celebrat l’acte de presentació de la copa en què han participat l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, el vicepresident del Vila-real CF, José Manuel Llaneza, i el regidor d'Esports, Vicent Aparisi, i altres representants de la corporació municipal.

Maria Josep Safont ha mostrat la seua satisfacció de poder comptar uns dies a la ciutat amb el trofeu conquistat pel Vila-real CF i ha volgut felicitar el club groguet per la iniciativa de “compartir-lo amb tots els pobles de la província i fer-nos partícips del seu triomf a l'Europa League”, la qual cosa, a judici seu, demostra que és “un club campió i no solament en el camp".

L'alcaldessa també ha aprofitat per a animar l'afició de Borriana a acostar-se aquests dies a la Mercè i aprofitar l'oportunitat per a “admirar el trofeu i celebrar així el triomf de l'equip de la nostra ciutat germana”.

Per part seua, LLaneza ha explicat que "el trofeu ja ha recorregut diferents poblacions de Castelló i encara en queden moltes més" i ha afegit que esperen «recórrer tots els municipis de la província".

Sota el lema #TuCopaYaEstáAquí!, el club de la Plana Baixa ha dissenyat una iniciativa per al gaudi de tota l'afició grogueta. El trofeu de l'Europa League aconseguit pel Vila-real CF davant el Manchester United a Gdansk (Polònia), va començar el 7 de juny una gira per la província de Castelló amb la finalitat que tots els aficionats puguen fotografiar-se amb el trofeu.

La conquista de l'Europa League suposa el primer títol europeu de la història del club que presideix Fernando Roig, per la qual cosa el Vila-real ha volgut que tots els seus incondicionals tinguen el privilegi de poder posar al costat de la copa.

Els horaris per a visitar el trofeu al CMC la Mercè seran avui, dia 4, de 12h a 13.30h i de 17h a 20h, i dijous i divendres, 5 i 6 d'agost, de 10h a 13.30h i de 17h a 20h.