Subvencions esport

 

- Els esportistes residents al municipi les podran sol·licitar fins al 31 d'agost

- L'Ajuntament destina 9.000 euros a sufragar la compra de material esportiu i els desplaçaments als entrenaments


L'Ajuntament de Borriana ha convocat les ajudes per a esportistes d'elit i promeses esportives de 2021, destinades a sufragar les despeses de desplaçament a les instal·lacions d'entrenament i per a l'adquisició de material esportiu específic per a la realització de les seues modalitats.

El regidor de l'àrea, Vicent Aparisi, ha explicat que “Borriana és una ciutat molt unida a l'esport, raó per la qual l'Ajuntament contínua apostant un any més pel foment de l'activitat esportiva, des de la promoció inicial de l’esport com a activitat fins a l'esport professional, passant per l'esport base”.

Aquest és un actiu de la ciutat que volem mantindre i cuidar”, ha indicat Aparisi, que ha explicat que “aquestes subvencions es divideixen en dos categories, una per a esportistes d'elit i una altra per a promeses”.

Per a la primera, les podran sol·licitar esportistes d'elit dels nivells A, B i promoció, reconeguts en 2021 per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport o pel Consell Superior d'Esports pels seus resultats durant l'any 2020.

D'altra banda, en la categoria de promeses podran participar els que hagen participat almenys en un torneig o campionat internacional o nacional en la temporada passada, reconegut oficialment per la seua federació esportiva.

Cal recordar que no es podran presentar aquells esportistes que hagen obtingut els seus èxits en un club esportiu local que ja s'haguera presentat a la convocatòria de subvencions a entitats esportives locals.

Quant als criteris per a la concessió de la subvenció, es tindrà en compte el nivell de renda familiar. A més, per a la categoria d'elit es valora el reconeixement a nivell nacional o autonòmic, i per al cas de les promeses, sumen punts el nombre de participacions en campionats nacionals.

El termini per a sol·licitar aquestes ajudes estarà obert fins al 31 d'agost i ho podran sol·licitar aquells esportistes residents a Borriana. Les bases de la convocatòria i el model normalitzat de sol·licitud estan publicats en el tauler d'anuncis de la seu electrònica municipal (https://cutt.ly/8QZxGvV).