Calendario de eventos

PROGRAMA FESTES: DIVENDRES 9 DE SETEMBRE

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Viernes, 9. Septiembre 2022, 12:30
Hora
12:30-
2022-09-CartellMisericordia-W.jpg

12.30 h Exhibició de vaques de Nacho Claramonte, patrocinada per la penya Matinal de corro. El recinte d’exhibició de vaques només serà el de les dos places amb cadafals

17.00 h Inauguració de l’exposició de la XIII Edició de les Minifalles Infantils, al Centre Municipal de Cultura. Es podrà visitar i votar a la millor minifalla des del dia 9 fins al 16 de setembre en l’horari del CMC la Mercè.

18.00 h Borriana Sona 2022. A la plaça de la Mercè, actuació dels grups locals: Black London, Juanma Garcia, Tatiana Javaloyes i The Handsomes Wagon. Organitza Magnífic Ajuntament de Borriana, Regidoria de Festes i Joventut.

18.00 h Bou per la vila de la ramaderia el Torero, número 60, guarisme 7 i de nom Bacalao, patrocinat per la penya Jóvens del Bou. Eixida a la plaça Major.

A continuació, Bou per la vila de la ramaderia Salvador Domecq, número 61, guarisme 6 i de nom Riojano, patrocinat per la penya Va de Bous. Eixida a la plaça Major.

A continuació, exhibició de vaques dels germans Infantes. El recinte d’exhibició de vaques només serà el de les dos places amb cadafals.

18.30 h ACTIVITATS INFANTILS, amb horari de 18.30 h a 21.00 h, a la plaça de la Mercè. Organitza Magnífic Ajuntament de Borriana.

19.30 h JB Fest. Tardeo amb el grup Rumba Sierra i, a continuació, Dj. Set. Organitza penya Joves del Bou. (C/ la carrera)

20.00 h PUNT VIOLETA + PUNT D’ACCIÓ SOBRE EL COL.LECTIU LGTBIQA+, amb horari de 20.00 h a 22.00 h, a la vorera del Mercat Municipal, junta a la Mercè. Organitza el Magnífic Ajuntament de Borriana, col.labora Consell local de la Joventut de Borriana.

Amb el mateix horari ACTIVITAT DINAMICA PARTICIPATIVA de sensibilització sobre el col.lectiu LGTBIQ+, realitzada per CREU ROJA, a la vorera del Mercat Municipal junt a la Mercè.

20.30 h Festa de les Paelles en la plaça de la Fira. Inscripcions en la planta baixa de l’Ajuntament (Serveis Interns-Informació) des del dilluns 29 d’agost fins al dimecres 7 de setembre. Horari d’inscripcions, de 09.00 h a 14.00 h i en horari de bou. El dia 7 de setembre fins a les 14.00 h. La zona per a cuinar les paelles serà la ronda Poeta Calzada, enfront de l’antic pub Jamaica.

21.00 h En la zona de les paelles se celebrarà una rifa solidària de Creu Roja per a ajudar a les persones més necessitades. Les participacions es podran adquirir el mateix dia en les taules habilitades. Participa! També hi haurà jocs infantils i animació per als més menuts.
En acabar, actuació del duo Twins.

A continuació, Actuació de l’orquestra Mónaco, a la 01.00 h aproximadament.

23.30 h Actuació d’Alfredo Rey des de la balconada de Satine a la plaça Major.

23.00 h PUNT VIOLETA + PUNT D’ACCIÓ SOBRE EL COL.LECTIU LGTBIQA+, amb horari de 23.00 h a 01.00 h, a la vorera del Mercat Municipal, junta a la Mercè. Organitza el Magnífic Ajuntament de Borriana, col.labora Consell local de la Joventut de Borriana.

23.30 h Desafiament musical de la Misericòrdia 100% borrianenc. DJ Xai vs Indu DJ. Organitza la penya A tu ke t’importa (Hortolans, 1), amb festa popular de disfresses.

24.00 h Actuació de Patxi Ojana des de la balconada de Satine a la plaça Major.

24.00 h JB FEST. Macrodiscomòbil The End, al carrer la Carrera, organitza la penya Joves del Bou.

24.00 h Discomòbil popular i ball de disfresses, amb l’actuació de dj LOWLINE. Organitza penya la Bota (Sant Vicent cantonada Mare de Déu del Roser).

02.00 h Actuació del grup Rumba Sierra des de la balconada de Satine a la plaça Major.

Info. Extra
Mapa