Calendario de eventos

PROGRAMA FESTES: DILLUNS 5 DE SETEMBRE

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Lunes, 5. Septiembre 2022, 11:30
Hora
11:30-
2022-09-CartellMisericordia-W.jpg

11.30 h Activitat infantil de dibuix taurí de grans dimensions amb clarions de colors, al carrer Major. Organitza Federació Taurina de Borriana.

16.00 h 1a jornada del concurs de jocs de taula tradicionals. Organitza la penya A tu ke t’importa (Hortolans, 1).

18.00 h III EDICIÓ DEL FESTIVAL D’ARTS DE CARRER DE BORRIANA SEU-TE! De 18.00 h a 21.00 h “EL VIATGE DEL SENYOR TONET” DE TOMBS CREATIUS. 20.00 h Espectacle “THE LEGEND” DEL GRAN DIMITRI. (LLoc: Plaça José Iturbi)

18.00 h Bou per la vila de la ramaderia Arcadio Albarrán, número 92, guarisme 7 i de nom Quemador, patrocinat pel Magnífic Ajuntament. Eixida al Pla.

A continuació, lliurament del trofeu a la millor vaca i conjunt de les festes de la Misericòrdia 2021 al ramader Germán Vidal de Cabanes (Castelló), a la plaça Major.

A continuació, Exhibició de vaques de la ramaderia Germán Vidal.

22.00 h Correbou infantil amb carretons embolats per la vila del bou, a càrrec de la companyia Bou per la Vila. La primera entrada començarà des del carrer Barranquet. Patrocinat per l’Ajuntament de Borriana.

23.30 h Entrada de bous embolats de la ramaderia la Espuela. Itinerari: Misericòrdia, Pla de Sant Blai i Barranquet. Patrocinat pel Magnífic Ajuntament.

A continuació, Bou embolat de la ramaderia la Espuela. Patrocinat pel Magnífic Ajuntament. Embolat al Pla.

A continuació, Bou embolat de la ramaderia la Espuela. Patrocinat pel Magnífic Ajuntament. Embolat al Pla.

01.00 h En EL RECINTE DE LA FESTA (Plaça La Fira), actuació de: dj LOWLINE i dj NACHO CARREGUI. Organitza Magnífic Ajuntament de Borriana.

Info. Extra
Mapa