Calendario de eventos

PROGRAMA FESTES: DIUMENGE 4 DE SETEMBRE

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Domingo, 4. Septiembre 2022, 09:30
Hora
09:30-
2022-09-CartellMisericordia-W.jpg

09.30 h Volta Ciclocultural pel terme municipal, sobre la temàtica “La Arqueologia del segle XXI a Borriana”. Es tracta d’una visita que ens portarà pels jaciments arqueològics més importants excavats a Borriana al llarg del segle XXI i que han canviat de manera molt important la manera d’entendre la història de la nostra ciutat des de l’època prehistòrica fins a la medieval. La inscripció es farà presencialment al Centre Municipal de Cultura i a l’Oficina de Turisme en entradesborriana.com.

11.00 h La Bodeguilla Fest. Esmorzar popular per a seguidament veure amb pantalla gegant la carrera de Moto 3 en directe, on participa el borrianenc Sergio García. Ni haurà esmorzar popular. Organitza la Penya Fumats i Beguts en conmemoració del seu 15è aniversari, al C/Almesies 11.

11.30 h Cercavila taurina infantil a càrrec del grup Bou per la Vila. Es realitzaran 4 entrades de bous i concurs de retallades participaran sis carretons pel recorregut de la Vila del Toro. Patrocinat pel Magnífic Ajuntament.

A continuació, es donará solta del carretó NUBARRÓN DE SATINE. Eixida des de Plaça Major, hi hauran 3 coets d’avis.

18.00 h Borriana Sona 2022. A la plaça de la Mercè, actuació dels grups locals: Taranto, Rumbología, Trébede i Patxi Ojana. Organitza Magnífic Ajuntament de Borriana, Regidoria de Festes i Joventut.

18.00 h Bou per la vila de la ramaderia Ave Maria, número 41, guarisme 6 i de nom Tunante, patrocinat per la penya el Bou. Eixida a la plaça Major.

A continuació, Bou per la vila de la ramaderia Lagunajanda, número 16, guarisme 6 i de nom Murmurador, patrocinat per la penya els Braus. Eixida al Pla.

A continuació, Bou per la vila de la ramaderia Lagunajanda, número 23, guarisme 6 i de nom Muchoromero, patrocinat per la penya els Braus. Eixida al Pla.

18.30 h ACTIVITATS INFANTILS, amb horari de 18.30 h a 21.00 h, a la plaça de la Mercè. Organitza Magnífic Ajuntament de Borriana.

20.00 h PUNT VIOLETA + PUNT D’ACCIÓ SOBRE EL COL.LECTIU LGTBIQA+, amb horari de 20.00 h a 22.00 h a la vorera del Mercat Municipal junt a la Mercè. Organitza el Magnífic Ajuntament de Borriana, col.labora Consell local de la Joventut de Borriana.

Amb el mateix horari, ACTIVITAT DINAMICA PARTICIPATIVA de sensibilització sobre el col.lectiu LGTBIQ+, realitzada per CREU ROJA, a la vorera del Mercat Municipal junt a la Mercè.

23.00 h ACTUACIÓ DE LA FÚMIGA. Lloc: plaça la fira. Organitza el Magnífic Ajuntament de Borriana.

23.00 h PUNT VIOLETA + PUNT D’ACCIÓ SOBRE EL COL.LECTIU LGTBIQA+, amb horari de 23.00 h a 01.00 h a la plaça la fira. Organitza el Magnífic Ajuntament de Borriana, col.labora Consell local de la Joventut de Borriana.

23.30 h 1a sessió de Karaoke, organitza la penya A tu ke t’importa (Hortolans, 1)

23.30 h Bou embolat de la ramaderia Torrestrella, número 74, guarisme 6 i de nom Orgulloso, patrocinat pel Magnífic Ajuntament. Embolat al Pla.

A continuació, Bou embolat de la ramaderia dels germans Infantes, patrocinat pel Magnífic Ajuntament. Embolat a la plaça Major.

01.00 h En EL RECINTE DE LA FESTA (Plaça La Fira), actuació de: dj CARLES CARBONELL i dj ANGEL GONZALEZ. Organitza Magnífic Ajuntament de Borriana.

Info. Extra
Mapa