Sorteo de 3.000 euros para comprar en Navidad

La regidora de Comerç , Sara Molina, així com personal municipal de la secció de Promoció Econòmica i Ocupació i representants de la Federació de Comerços de Borriana, han realitzat en el Saló de Plens de l'Ajuntament, el sorteig públic anual de Nadal de 3.000 euros a gastar en els comerços de la ciutat, emmarcat en la campanya promocional 'A Borriana, el Nadal te premi'.

Enguany la sort ha sigut per a Irene Bernet, Mª Amparo Soldevila Bort i Miguel Cano Rodríguez, ja que les seues paperetes han sigut les triades per l'atzar i tretes pel públic present a la sala, després de llançar a l'aire totes les participacions, i una vegada que han respost a la trucada que la regidora ha realitzat a cadascuna de les persones agraciades amb el premi.

Les persones guanyadores tindran tota la vesprada del dilluns 23 de desembre per a poder gastar els 1.000 euros en els comerços de Borriana que ells trien i estiguen adherits a la campanya, per a comprar totes el que desitgen i fins i tot aprofitar la seua sort per a ultimar les compres de Nadal, si és necessari.

La regidora de Comerç ha assenyalat que aquest sorteig suposa, “una manera de potenciar el nostre comerç local, ja que les participacions vénen de les compres del comerç i el premi s'inverteix en el mateix comerç”.

Es tracta, ha puntualitzat Sara Molina de “una xicoteta gran inversió comercial” i ha assegurat que cada any, “són més les paperetes en les urnes i la il·lusió de tenir un regal així de Nadal, no la perd ningú ”.

Cal recordar que la recollida de les participacions per al sorteig s'ha realitzat al llarg del mes de desembre en les tres urnes situades en diferents edificis municipals com a l'entrada del propi Ajuntament, en el Mercat Municipal de Borriana i en la Tinença d'Alcaldia del Port.