Los ganadores del sorteo realizan sus comparas  con los mil euros

Les tres persones agraciades la setmana passada amb un dels vals de compra de 1.000 euros han pogut gaudir aquesta vesprada dels seus premis, i gastar en tres hores els xecs que els ha tocat, a cadascuna d'elles, en el sorteig que la Regidoria de Comerç organitza anualment entre els clients i les clientes dels establiments de la ciutat, dins de la campanya ‘A Borriana el Nadal té premi’.

Aquesta mateixa vesprada, a les 17h a les portes de l'Ajuntament, s'han donat cita per a arreplegar els seus vals i iniciar les compres acompanyades per la regidora de Comerç, Sara Molina, i personal de la secció de Promoció Econòmica i Ocupació.

Enguany la sort ha sigut per a Irene Bernet, M. Amparo Soldevila Bort i Miguel Cano Rodríguez, les paperetes dels quals van ser les triades la setmana passada per l'atzar entre milers de participants en un acte públic.

Les tres persones afortunades, des de les 17h a les 20h, han tingut temps per a pensar-se les seues compres, i des del primer moment semblaven tindre-ho molt clar, però també han tingut oportunitat per als imprevistos i, fins i tot, han pogut ultimar alguns regals aprofitant aquesta època nadalenca.

La regidora de Comerç ha destacat que aquesta iniciativa és “molt popular entre la ciutadania del municipi”, i ha assegurat que cada any “està més arrelada en aquestes dates, per la qual cosa ha remarcat que implica, “una magnifica manera de potenciar el nostre comerç local, ja que la participació procedeix de les compres del comerç i el premi s'inverteix en el mateix comerç”.