- El consistori convoca ajudes destinades a promocionar les festes de barri realitzades per associacions durant el 2023

- Concretament, les festes que pretén potenciar són les que se celebren al barri la Bosca, a Santa Bàrbara, les del Carme al Port, les del Grau i les de l'Eccehomo

- El termini de presentació de les sol·licituds és del 19 de maig al 8 de juny 2023


L'Ajuntament de Borriana ha convocat ajudes destinades a promocionar les festes de barri realitzades per associacions durant el 2023. Les associacions han d’estar inscrites en el Registre Municipal d'Associacions i, tradicionalment, han d’haver realitzat festes en els barris de Borriana.

Per un import global de 12.000 euros, amb aquestes subvencions el consistori pretén impulsar la celebració d'actes i activitats tradicionals pròpies de cada festa de barri, amb la realització d'activitats culturals i ludicofestives que contribuïsquen a enriquir la convivència i la conservació i recuperació de les tradicions populars.

Concretament, les festes que l'Ajuntament pretén potenciar són les que se celebren al barri la Bosca, a Santa Bàrbara, les del Carme al Port, les del Grau i les de l'Eccehomo, per a les activitats culturals i/o ludicofestives realitzades, i quedaran excloses, per tant, les activitats o projectes culturals vinculats a festes de la Misericòrdia i les de Falles.

L'import màxim de la subvenció municipal per activitat o projecte i per entitat serà de fins a un màxim de 2.000 euros (IVA inclòs), i les ajudes tindran la naturalesa jurídica de subvencions públiques, que s'atorgaran de conformitat amb els principis de publicitat, concurrència i objectivitat.

El termini de presentació de les sol·licituds és del 19 de maig al 8 de juny de 2023 i es presentaran en el registre electrònic de l'Ajuntament de Borriana, a través del tràmit electrònic específic: Subvencions festes barris 2023, adjuntant els models normalitzats establits a l’efecte i que figuren com a annexos en les bases en el web municipal <https://burriana.sedelectronica.es/board/>.

Podran ser beneficiàries les associacions inscrites en el Registre Municipal d'Associacions, i hauran de complir els requisits d'estar al dia en el compliment de les obligacions tributàries amb l'Agència Tributària i amb la Seguretat Social, així com amb l'Ajuntament.