Venta entradas Misericòrdia

- L'objectiu és evitar aglomeracions per a recollir els tiquets en el local de Buraudio

- S'estableixen diferents dies perquè tant el públic en general com les entitats taurines puguen aconseguir les entrades

- També es poden reservar en línia a través de www.entradesborriana.com


Borriana ja té calendari per a la reserva i recollida d’entrades per a la fira taurina que es realitzarà del 4 al 12 de setembre per les festes de la Misericòrdia.

Com ha explicat la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, “es tracta d'un calendari escalonat en diversos dies, per a evitar aglomeracions a l'hora de recollir les entrades”

A més, com ha recordat, “les entrades seran gratuïtes i es podran reservar uns dies abans de cada jornada, per tal d'ajustar els aforaments a les mesures sanitàries que s'apliquen en cada moment”.

Lluïsa Monferrer, que ha agraït la col·laboració de les entitats taurines de Borriana en la preparació d'aquest esdeveniment, ha explicat que els abonaments es podran reservar per dos vies, recollint-les presencialment en Buraudio (carrer l’Escorredor, 58) o en línia a través de la web www.entradesborriana.com.

Així, segons el calendari establert, el 30 i el 31 d'agost els cadafals, escales i penyes taurines podran recollir en Buraudio les entrades per a les jornades del 4, 5 i 7 de setembre.

Els dies 2 i 3 de setembre s'estableixen per a la recollida dels tiquets per al públic en general per a les jornades del 4 i 5. I el 6 de setembre es repartiran les del dia 7.

Més endavant, el dia 7 de setembre, es podran recollir les entrades de cadafals, escales i penyes per a les jornades del 10, 11 i 12. D'altra banda, el 9 i 10, serà el moment de les entrades per al públic en general per als mateixos dies 10, 11 i 12.

L'horari en l’establiment serà el 30 d'agost de 10h a 13h, el dimarts 31 de 17h a 20h, el 2 de setembre de 10h a 13h, el 3 de 17h a 20h, el dilluns 6 i el dimarts 7 de 10h a 13h i de 17h a 20h, el dia 9 de 17h a 20h i el divendres 10 de setembre de 10h a 13h.

Respecte a la reserva en línia, a través de www.entradesborriana.com, el termini d'adquisició dels tiquets per als dies 4 i 5 de setembre s'obrirà a partir del dia 3 a les 10h, per a les del dia 7 a partir del 6 a les 10h i la reserva de les entrades per als dies 10, 11 i 12 s'obrirà el dia 9 a les 17h.

Es podran adquirir 2 entrades per escala i 8 per cadafal, presentant les identificacions, i el públic en general podrà recollir 2 entrades per persona.

A més, cal destacar que als menors se'ls comptabilitza com als adults, per la qual cosa també necessiten entrada per accedir al recinte. D'altra banda, cal recordar que els menors de 16 anys no podran accedir a les entrades de “ruedo”.

Respecte a les vaquetes matinals dels dissabtes 4 i 11 de setembre no es reservaran entrades, sinó que es repartiran per ordre d'arribada fins a completar l'aforament.

La fira taurina es desenvoluparà del 4 al 12 de setembre, en el recinte taurí que s'instal·larà al solar de l'antiga fabrica de conserves La Joya, coneguda popularment com la “Pelaora” (Av. Tarancón, 6).

Els festejos se celebraran en un recinte tancat, amb control d'aforaments i vigilància, amb l'exigència en tot moment del compliment de totes les mesures mesures sanitàries antiCovid en vigor.