Misedicòrdia Borriana

- L'Ajuntament i les penyes tanquen el cartell dels festejos que se celebraran al solar de l'antiga pelaora entre el 4 i el 12 de setembre

- Les entrades seran gratuïtes i es podran reservar uns dies abans dels actes, per a delimitar els aforaments segons les mesures sanitàries vigents en cada moment

 

L'Ajuntament de Borriana i les penyes taurines han presentat el cartell dels festejos taurins que viurà el municipi a les festes de la Misericòrdia.

Així, seran sis dies de bous braus, del 4 al 12 de setembre, que s’exhibiran en el recinte taurí que s'instal·larà a l'esplanada de l'antiga Joya, coneguda popularment com la pelaora (Av. Tarancon, 6).

La regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, ha volgut agrair la col·laboració de les entitats taurines de Borriana per a poder organitzar aquests festejos, que “gràcies a l'esforç de penyes i Ajuntament comptaran amb 13 bous braus per a celebrar les festes de la patrona de la ciutat”.

Els actes taurins es realitzaran el dissabte 4 de setembre, el diumenge 5, el dimarts 7, el divendres 10, el dissabte 11 i el diumenge 12 i s’exhibiran 13 bous braus, quatre patrocinats pel consistori i els altres 9 per les penyes taurines. A més, també s'organitzaran espectacles de vaques, vaquetes enfundades, bous embolats i un concurs provincial de ramaderies.

Els actes taurins comptaran amb bous i vaques de Cebada Gago, Miguelín, Martín Lorca, Montes de Oca, Hermanos Domingo Camacho, Torrealta, Salvador Domecq, Arcadio Albarrán, Celestino Cuadri, la Espuela, Hermanos Infantes, Jaime Tárrega Lucas, Germán Vidal, Capota i Miguel Parejo.

Lluïsa Monferrer ha explicat que s'ha donat preferència a les ramaderies autòctones i locals, per a “impulsar la tauromàquia de la zona després d'un any molt dur per les restriccions sanitàries”.

Així mateix, la regidora ha recordat que “els festejos seran en un recinte tancat, amb control d'aforament i vigilància, amb l’exigència en tot moment del compliment de totes les mesures sanitàries antiCovid en vigor”.

Les entrades seran gratuïtes i es podran reservar en www.entradesborriana.com i en Buraudio uns dies abans dels festejos, per a delimitar els aforaments a les mesures sanitàries vigents durant la setmana de festes. A més, es podran seguir els actes en directe des de casa, ja que s'emetran cada dia a través del canal de televisió local, Borriana Teve, tant per antena com per internet.