La Unitat de Relacions amb la Comunitat Escolar de la Policia Local de Borriana ha estat distingida amb el Premi a les bones pràctiques de les policies locals de la Comunitat Valenciana que atorga anualment la Unió de Comandaments i Directius de Policia Local d'Espanya.

 

 

 

Aquests premis també han reconegut l'intendent Raúl Amat, de la Policia Local de Borriana, amb la medalla al comandament intermedi. Ambdós guardons han estat aconseguits pel vot majoritari dels quasi 300 caps i comandaments de tota la Comunitat Valenciana que integren l'associació Unijepol.

 

 

 

L'entrega de guardons se celebrarà en la IV Trobada de Caps i Comandaments de Policia Local, que tindrà lloc a València el pròxim 28 d'abril.

 

 

 

El regidor de Seguretat, Javier Gual, ha assenyalat que “ Ambdós guardons demostren l'esforç i la voluntat de servei a la ciutadania que demostren dia a dia els nostres agents. La Unitat de Relacions amb la Comunitat Escolar és un exemple d'aquesta dedicació en l'àmbit de la prevenció, materialitzada en la realització d'activitats, xarrades i cursos en matèria de prevenció de la violència de gènere, educació viària, convivència ciutadana, ciberassetjament escolar i assetjament escolar, entre d'altres, sempre a petició dels mateixos centres escolars, amb els quals manté una constant relació, sent el seu enllaç entre ells i la Policia Local de Borriana.

 

 

 

Per la seua banda, l'alcaldessa del municipi, Maria Josep Safont, ha destacat que “aquest és un premi merescut que reconeix la important labor que desenvolupa la Policia Local de Borriana. És un orgull comptar amb un cos tan implicat en el seu treball de servei públic i tan bolcat en la prevenció escolar”.