El Servei Municipal d’Esports (SME) de Borriana abre la inscripción para participar en las Jornadas Multideportivas y de Hábitos Saludables de Navidad 2021
XIX Jornades Multiesportives i d'Hàbits Saludables de Nadal-21 en Burriana
  • Les persones interessades poden inscriure's fins al 12 de desembre en la pàgina web <http://www.sme.burriana.es>

  • Dirigides a l'alumnat de Primària o ESO es realitzaran els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre de 9.30h a 13.30h en diferents espais esportius del municipi


El Servei Municipal d'Esports (SME) de Borriana ha obert el període d’inscripció fins al 12 de desembre per a participar en les Jornades Multiesportives i d'Hàbits Saludables de Nadal 2021, dirigides a l'alumnat de Primària o ESO, que es desenvoluparan els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre de 9.30h a 13.30h en diferents espais esportius del municipi.

L’SME, segons ha explicat el regidor d'Esports, Vicent Aparisi, torna a apostar enguany per les Jornades Multiesportives i d'Hàbits Saludables per Nadal, per a·donar l'oportunitat de gaudir d'unes vacances actives i de pràctica esportiva per als xiquets i xiquetes del municipi.

L'objectiu, ha indicat Aparisi, se centra a “seguir amb la transmissió dels valors de l'esport i la necessitat d'adquirir hàbits saludables de vida que són una de les prioritats del desenvolupament del Pla municipal de Promoció d'Activitats Físiques i Esportives en edat escolar, Pla Pati”.

El preu de la matrícula de les Jornades és de 25,80 euros i compta amb diferents tipus de descomptes per als socis del Club SME, segons les seues circumstàncies socials i familiars.

Les activitats començaran el dilluns 27 de desembre i es desenvoluparan durant quatre dies, fins al dijous 30 de desembre, de 9.30h a 13.30h. Comptaran amb diverses pràctiques esportives com ara bàdminton, voleibol, futbol sala, hoquei, bàsquet, judo, jocs populars de Borriana, atletisme, natació, jocs rítmics, tir amb arc, zumba, i jocs d'iniciació esportiva.

També es realitzaran eixides amb bici i seguretat ciutadana amb la col·laboració de la Policia Local, i tallers i activitats relacionades amb esmorzars saludables, escola de l'esquena, salut bucodental i revisió nutricional.

A més, els participants més majors podran passar la nit en el Complex Esportiu Municipal la Bosca fent activitats al pavelló durant tota la nit i realitzar una eixida amb bicicleta mentre els més xicotets aniran al circuit viari, amb la col·laboració de Policia Local de Borriana.

Les activitats esportives es desenvoluparan en diferents instal·lacions municipals com la piscina municipal, les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal Llombai, l'IES Llombai o el Complex Esportiu Municipal la Bosca.

Les inscripcions caldrà realitzar-les a través de la pàgina web del Servei Municipal d’Esports <http://www.sme.burriana.es>.