Kickboxing

- Després dels bons resultats en el campionat nacional amb un total de 9 medalles aconseguides

 

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, juntament amb el regidor d'Esports, Vicent Aparisi, han rebut a l'Ajuntament l'equip de l'escola Kaizen de Kick-boxing de Borriana, per a reconèixer el “fantàstic treball” realitzat per l'equip Kaizen dirigit pel tècnic Fidel Rodríguez en el campionat d’Espanya 2021, celebrat els passats mesos de maig i juliol.

En la recepció, els representants municipals han rebut els esportistes a la sala de Plens Municipal on, després de felicitar-los pel palmarés esportiu aconseguit per l'equip, han intercanviat parers sobre la forma de combinar i compaginar la pràctica esportiva i els estudis, entre altres assumptes.

Segons han explicat en l'acte, després de la participació i els resultats positius en diferents campionats regionals i autonòmics, els xics i les xiques del Club Kaizen de Borriana van participar en el Campionat Nacional, del qual han tornat carregats amb nou medalles aconseguides en les diferents categories i disciplines que es disputen en la prova estatal.

En la competició, esportistes del club Kick-boxing Borriana de les categories d'Infantil i Cadets i de Júniors i Sèniors van aconseguir 9 medalles, 2 d'or, 2 de plata i 5 de bronze. Tant l'alcaldessa com el regidor han felicitat els i les esportistes i a l'escola pels seus èxits esportius.

D'aquesta manera, en Infantil i Cadet, Adriana Rodríguez Fuster a les seues només 8 anys es va proclamar campiona d'Espanya infantil i després de guanyar 3 combats i Emilia Joana Vicent de 12 anys es va alçar amb el títol de campiona d'Espanya Cadet per segona vegada. Mentre que Alexandru Gomoescu i Merouane Borou enguany van aconseguir sengles medalles de bronze. En les categories Júnior i Sènior, Eva Sorribes i Dante Rey van aconseguir medalles de plata, mentre que Paul Bartos, Alexandru Petru i Victor M. González Chordà van aconseguir medalles de bronze.

Així mateixa, en el campionat autonòmic de la Comunitat Valenciana, Maximiliano Restrepo i Fran Gallardo, els dos de 8 anys, van aconseguir sengles medalles de plata per a l'equip Kaizen.