• L'alcaldessa ha orientat, guiat i explicat als xiquets i a les xiquetes els llocs d’interés culturals més importants de la ciutat de Borriana
  • Una gimcana organitzada pel Servei Municipal d'Esports, amb la col·laboració de les regidories de Cultura i Turisme de Borriana

Un grup de xiquets i xiquetes de Primària i de l'ESO de Borriana, que participen en el VII Campus Multiesportiu i d’Hàbits Saludables d’estiu organitzat pel Servei Municipal d’Esports (SME), han realitzat una activitat amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Borriana, en què han visitat acompanyats i guiats per l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, diferents llocs d'interés cultural de la ciutat, com ara la Casa de Cultura, el Campanar, l'església d’El Salvador i l'Ajuntament.


Així, l'alcaldessa ha agraït l'esforç de l’SME en l'organització d'aquesta edició de 2020, en la qual ha treballat “amb tenacitat, tenint en compte com a principal objectiu la seguretat de totes les persones que integren el Campus, tant participants com personal i col·laboradors”.


En el VII Campus Multiesportiu i d’hàbits saludables d’Estiu, que es realitza des del 13 de juliol al 14 d'agost, participen més de 200 xiquets, en dos torns amb poc més de 100 places cadascun, el primer del 13 al 24 de juliol i el segon del 27 de juliol al 14 d'agost.


Però aquest estiu s'ha adaptat amb mesures de seguretat i de prevenció contra la Covid-19, per la qual cosa la majoria de les activitats esportives es realitzen a l'aire lliure i totes en grups reduïts de no més de 9 participants, en horari de 9h a 13h.


La setena edició del Campus Multiesportiu i d'Hàbits Saludables pretén un estiu més conjugar la pràctica esportiva amb l'adquisició de valors i conductes que milloren i mantinguen la salut de xiquets, xiquestes, i joves de la ciutat.


Es poden practicar més d'una vintena de jocs, esports i activitats diferents, i també comptarà amb esmorzars saludables i tallers de cura de l'esquena, de salut bucodental i de salut podològica.


El Campus Multiesportiu i d'Hàbits Saludables s'engloba dins del Pla PATI de promoció de la pràctica esportiva entre els escolars i joves de Borriana, i no es limita a promocionar els esports que habitualment més practiquen els xiquets i les xiquetes. Les activitats estan acompanyades de recomanacions i consells per a fer que el dia a dia dels xiquets, xiquetes i joves siga més saludable.


Perquè el Campus Multiesportiu siga possible, el Servei Municipal d’Esports compta també amb el suport dels clubs esportius de la ciutat, així com també amb el patrocini o la col·laboració de fins a 12 empreses que fan possible tant l'assortiment de material, com les revisions físiques o l'ajuda logística per a la realització de les activitats.