L'Ajuntament de Borriana i l'organització reforcen la seva relació per apostar per un festival únic en el panorama musical valencià

 

L'Ajuntament de Borriana i l'Associació Soul Explosion han anunciat aquest matí les dates per a la segona edició del festival de música negra i brass bands que se celebrarà en la localitat de la Plana el proper any. Així, de l'11 al 14 de maig, Borriana tornarà a acollir un festival diferent en terres valencianes, i que ja va despertar l'interès de molts veïns i visitants l'any passat.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, i el director del festival, Ferran Calatayud, han donat a conèixer avui les dates d'una segona edició, que a més de comptar amb un dia més de festival, estarà acompanyat de moltes novetats que “anirem anunciant a poc a poc”. Així doncs, el festival arrencarà el dijous 11 de maig, per continuar fins al diumenge amb activitats gratuïtes i per a tots els públics.

El festival Maig Di Gras torna en la seva segona edició amb “la mateixa essència, però amb apostes diferents que estem preparant”. L'esdeveniment proposa una mescla musical única en tot el territori valencià com és exportar l'esperit de Nova Orleans en tots els seus sentits, des de la música a la gastronomia. fins a Borriana. L'any passat, el festival va comptar amb la representació de la música negra i brass band a nivell nacional amb l'assistència de The Broke Brothers, 40 Funk Brass Brand, Calmoso and the Black Fang, Bandits, The Session, Goril·la Lounge Music Band i Ficar Mà Rara.

La ciutat de Louisiana va arribar fins a la Plana en la seva primer edició per portar ritmes que van des del soul, funk, latin jazz, reggae, swing, northern soul, R&B, rock and roll i arribar a les brass bands, i “volem consolidar una aposta cultural important a la nostra ciutat, que atraurà a veïns i a molta gent de fora”.