El proper dijous 19 de desembre a les 20.30h, l'agenda d'activitats de Nadal s'obrirà amb el Ballet de Moscou, que representarà El trencanous al teatre Payà de Borriana.

El ballet, dirigit per Timur Fayziev, va ser el primer que va representar la companyia a Borriana amb un ple indiscutible al teatre. Per aquest motiu, puja als escenaris per celebrar el 30 aniversari de la companyia al voltant del món.

El Trencanous, un ballet amb música de Piotr Ilitx Txaikovski i coreografiat per Marius Petipa, és l'obra més destacada del repertori de ballets clàssics dels millors teatres del món i una cita indispensable per Nadal.

L'obra explica la història del Nadal, la major festa a casa de Clara, on tots els nens reben un regal. A Clara, el seu estimat padrí li regala un preciós ninot trencanous. Quan tota la família està dormint, Clara i el seu príncep Trencanous, després de vèncer l'exèrcit del rei dels ratolins, viatjaran per terres llunyanes, es divertiran amb màgics flocs de neu i amb dolços de diferents països que ballaran per a ells. Una nit inoblidable, plena d'aventures i meravellosos personatges. Pot ser un somni? Un ballet clàssic per a infants i adults, una obra que t’atraparà per la seua bella història i la seua tècnica perfecta.

Les entrades amb un preu de 25 € (més 1,50 € de despeses de gestió) platea / 20 € (més 1'50 € de despeses de gestió) amfiteatre es poden aconseguir en www.yalastengo.com i en Buraudio (l’Escorredor, 58) en horari de dilluns a divendres de 9h a 13h, i dimarts i dijous de 18h a 20h. A les taquilles de Teatre dos hores abans de la representació.