L'Ajuntament demolirà els pilars afegits de la passarel·la perquè l'aigua passe sense obstruccions

Burriana (29.08.23).- L'Ajuntament de Burriana ha començat amb les reformes en la passarel·la del Clot amb l'objectiu d'evitar danys en cas d'inundacions o fortes precipitacions en el municipi. La retirada de les xapes de les comportes ja ha conclòs i, seguidament, es demoliran la totalitat dels pilars afegits, la qual cosa permetrà el pas de l'aigua sense obstruccions.

La passarel·la del Clot va ser construïda durant la passada legislatura per l'anterior equip de Govern, substituint la passarel·la de terra que existia de manera provisional per una fixa i d'obra que poguera resistir els episodis de pluges intenses.

“Les comportes que van ser instal·lades podien obstruir el pas dels elements que arrossega l'aigua, com a canyes i troncs transformant la passarel·la del Clot en un tap i una infraestructura insegura que posa en perill les propietats i fins i tot la seguretat dels veïns de Burriana”, ha defensat el regidor d'Urbanisme, Projectes i Obra Pública, Juan Canós.

Enfront del possible risc que podria ocasionar-se, el consistori ha posat en marxa els treballs pertinents per a resoldre el problema i la situació de perill actual. “Totes les actuacions pretenen evitar inundacions en la zona del Grau, Terrasses i Sant Gregori”, ha afegit Canós.