L'Ajuntament iniciarà una ronda de reunions amb les associacions de veïns, hostalers i comerciants de la zona marítima per a conéixer les seues opinions

Burriana (26.08.23).- L'Ajuntament de Burriana sol·licitarà una auditoria externa amb l'objectiu de valorar l'impacte econòmic i *reputacional que té el festival Arenal Sound sobre el municipi. Al seu torn, el consistori es reunirà amb totes les associacions de veïns de la zona marítima, així com amb les agrupacions d'hostalers i comerciants als quals els afecta positiva o negativament la celebració de l'esdeveniment, per a conéixer les seues opinions respecte a aquest.

L'equip de govern municipal s'ha posat en marxa per a abordar tots els aspectes que concerneixen l'organització de l'Arenal Sound, el festival de música internacional que rep des de fa 13 anys a una mitjana de 300.000 espectadors per edició. Enguany, el balanç de seguretat ha reflectit unes dades positives en comparació amb els informes d'altres edicions anteriors, indicant un menor ííndice de detencions, entre altres registres que demostren una excel·lent labor per part dels cossos de seguretat salvament i sanitaris que conformaven el Pla Local de Seguretat, entre els quals cal destacar el treball de la Policia Local de Burriana.

Després de la finalització del festival, l'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, va mantindre una reunió amb l'Associació de Veïns del Port, emmarcada en la iniciativa “Amb els meus veïns”, al costat del regidor de Via Pública ,Mario Trullen, en la qual ha pogut conéixer de primera mà quins aspectes molesten més per a la convivència de l'esdeveniment amb el dia a dia dels residents de la zona costanera.

“La finalitat de les reunions i l'auditoria és recaptar tota la informació per a elaborar una visió conjunta, contrastada i objectiva que permeta valorar correctament l'impacte que genera l'Arenal Sound sobre la vida de la ciutadania, l'economia, el turisme i la reputació de Burriana”, ha afegit Monferrer.