• Aquest programa de formació professional i ocupació laboral és finançat per LABORA amb una subvenció de 805.600,84€ i una aportació de l'Ajuntament de 33.000€

Burriana (25.08.23).- L'Ajuntament de Burriana posa en marxa el “Taller d'Ocupació Riu Anna VI” dirigit a persones demandants d'ocupació al costat de LABORA. Un programa mixt d'ocupació i formació que té com a objectiu incrementar l'ocupabilitat de persones desocupades de 18 o més anys, facilitant la seua inserció en el mercat laboral, combinant l'aprenentatge d'un ofici amb el treball real. Concretament, el programa Riu Anna VI té una duració de 12 mesos i comptarà amb tres mòduls: pintura, informàtica i obra de paleta. Cada grup estarà format per 10 alumnes beneficiant a un total de 30 persones. S'impartiran un total de 1920 hores de formació en alternança amb el treball a realitzar, la qual cosa suposa un mínim del 35% del temps total de duració del programa.

Els requisits per a ser alumne del taller d'ocupació són tindre més de 18 anys o més, i ser persona desocupada demandant d'ocupació, inscrita en LABORA. A més, en la fitxa haurà de constar que desitja participar en aquest programa en les especialitats que s'imparteixen a Burriana. Per als mòduls de pintura i informàtica serà necessari estar en possessió del graduat en ESO. Amb la finalitat d'aconseguir la màxima difusió, el passat 24 d'agost, es va enviar la informació a la població pel canal de whatsapp.

La regidora de polítiques actives d'ocupació, Suni Fandós ha explicat que “Burriana ha rebut una subvenció de LABORA per import de 805.600,84€ per a la constitució del “Taller d'Ocupació Riu Anna VI” i l'ajuntament ha participat aportant una quantitat de 33.000€. El programa mixt d'ocupació prompte serà una realitat i beneficiarà la inserció laboral de 30 alumnes del municipi”.