- Continua el procés administratiu iniciat pel consistori per a cobrir les vacants de les categories d'oficial i d'agents


Quatre nous agents de la Policia Local de Borriana s'han incorporat recentment per mobilitat a la plantilla de la Policia Local per a reforçar el cos de seguretat municipal.

Els quatre nous agents han pres possessió en la casa consistorial en un acte presidit per l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i en el qual ha estat present també la inspectora, Vanessa Hernández, que han acreditat “l’excel·lent nivell i la preparació dels nous agents”, i ha destacat que s'ha treballat amb “previsió i diligència”.

L'alcaldessa, en la presa de possessió, els ha donat la benvinguda i l'enhorabona, els ha desitjat molta sort en aquesta nova etapa i ha agraït “l'esforç, el sacrifici i la preparació” als nous agents Jorge María Montesó, Álvaro Gómez, Enrique Balaguer i Ramón Arce.

La incorporació dels quatre nous agents forma part del trasllat per mobilitat, dins del procés públic per a cobrir les vacants de les categories d'agent en la Policia Local amb la provisió de 20 places, que suposa l'increment de personal més important de l'última dècada en el cos de seguretat local.

Sobre aquest tema, ha recordat que amb aquest procés d'ocupació pública, l'Ajuntament pretén cobrir les vacants dels agents de la plantilla de Policia Local que recentment s'han acollit al règim de jubilació anticipada previst per la normativa de la Seguretat Social. Una reivindicació molt antiga que ha permès la jubilació dels agents als 59 anys.

A més, aquesta convocatòria de places coincideix en el temps amb un altre procés de promoció interna d'ascens a la categoria d'oficial, amb la finalitat de reforçar l'escala de comandament, que ha suposat la presa de possessió ahir mateix de 6 nous oficials i recentment es va completar amb la incorporació, a través del procés de millora d'ocupació, de 3 inspectors, complint-se la fita històrica de la incorporació de la primera dona de la història a la categoria d'inspectora de la Policia Local de Borriana.

Maria Josep Safont ha agraït el treball de tot el cos de seguretat per la gran tasca que realitza en el municipi, “d'una banda, per a garantir la seguretat de tota la ciutadania i, d'altra banda, com a mediador per a la resolució de conflictes”.