de Lanzadera del Pacto Territorial por el Empleo de los Municipios Cerámicos mayo 2022
  • Aquesta nova Llançadora començarà aquesta setmana amb la totalitat de places cobertes en les tres seus localitzades a Almassora, Borriana i l'Alcora


El Consorci Gestor del Pacte per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics ha iniciat a Borriana el nou projecte “Llançadora cap a l'Ocupabilitat Sostenible”, programa basat en una formació ceràmica específica adaptada a les necessitats reals del sector i orientada a la inserció laboral de les persones en situació de desocupació.

En aquesta primera jornada de presentació celebrada en el Centre Municipal de Cultura La Mercé han estat presents els alumnes, així com la regidora de Polítiques Actives d'Ocupació de l'Ajuntament de Borriana, Esther Meneu, i la gerent del Consorci, els qui han agraït a l'alumnat el gran interés mostrat per la Llançadora. “És moment d'aprofitar al màxim aquesta formació que ofereix la Llançadora, ja que el grup finalitzarà el curs amb capacitats de ceràmica digital que les empreses estan demandant, per la qual cosa és un projecte capaç de generar oportunitats d'inserció laboral”, han assenyalat.

Aquest projecte, subvencionat per LABORA i el Ministeri de Treball i Economia Social a través del programa Avalem Territori, ha obtingut una resposta molt positiva entre les persones en situació de desocupació dels municipis consorciats. Després d’atendre vora 170 sol.licituds, aquesta nova Llançadora arrancarà aquesta setmana amb la totalitat de places cobertes en les tres seus localitzades a Almassora, Borriana i l'Alcora.