Entrega diplomas lanzadera Borriana marzo 2022
  • En el Centre Municipal de Cultura la Mercè


La regidora de Polítiques Actives d'Ocupació, Esther Meneu, ha lliurat els diplomes a l'alumnat de Borriana participant en la “Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria”, del Pacte per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics, projecte dirigit a la inserció laboral de les persones desocupades que els facilita una formació ceràmica d'acord a les necessitats reals del sector.

A l'acte celebrat en el Centre Municipal de Cultura la Mercè també ha assistit personal tècnic del Consorci i l'alumnat ha pogut exposar els dissenys ceràmics realitzats en la fase final d'aquest període formatiu.

En la seua intervenció, Esther Meneu ha destacat que, gràcies a programes de foment de l'ocupació com la Llançadora, “aquests veïns i veïnes disposen ara d'una formació demanada pel sector ceràmic i de noves ferramentes per a encarar amb èxit la incorporació al mercat laboral“.

Aquest projecte de Llançadora ha format un total de 94 persones desocupades residents en els municipis consorciats a través de les diferents seus situades a Borriana, Almassora i l'Alcora. Una formació que respon a les necessitats reals del sector ceràmic i que està aconseguint que les persones desocupades amb ganes de formar-se i treballar accedisquen al mercat laboral.

Cal destacar que el projecte dirigit a les persones desocupades facilita una formació ceràmica adaptada a les demandes del sector per a la seua inserció en el mercat laboral.

La Llançadora a Borriana ofereix a les persones participants orientació laboral, assessorament empresarial i formació específica en el sector ceràmic que els permetrà augmentar els seus coneixements teòrics i les seues habilitats personals.

Les persones interessades poden inscriure's en la Llançadora a través del correu electrònic <lanzadera@pacteceramic.es>o dels telèfons 637 428 247, 674 179 362 o 610 321 875.