Borriana ha acollit durant aquest dijous i divendres les primeres sessions d'una nova iniciativa de foment de l'ocupació i millora de les prestacions laborals de les 20 persones que s'han inscrit. Es tracta del nou Taller d'Ocupació promoguda per la Regidoria de Promoció Econòmica: Taller Riu Anna. Aquest taller compta, a més, amb 5 contractacions entre el personal tècnic: una directora, dos docents, una auxiliar administrativa i una professora de llengua estrangera.
El Taller d'Ocupació Riu Anna està dividit en dues especialitats formatives, ja que, d'una banda, es desenvolupa el mòdul d'Animació Sociocultural amb el qual els alumnes que superen els seus continguts obtindran dos certificats de professionalitat (el de Dinamització d'Activitats de Temps Lliure infantil i juvenil i el certificat de "direcció i coordinació d'activitats de temps lliure infantil i juvenil"). I d'altra banda, l'especialitat formativa de Turisme que suposarà l'obtenció del certificat de professionalitat de "Promoció Turística i Informació al visitant". Cal assenyalar, que pel contingut d'ambdues especialitats formatives, s'ha requerit d'una coordinació que es mantindrà durant el temps de durada del taller amb les Regidories de Turisme, Festes i Joventut.
Tal com ha explicat la regidora d'Ocupació, Maria Romero, que ha volgut estar en aquestes primeres jornades al costat dels i les participants, “aquest taller compta amb persones que que tenen ja formació prèvia, tant l'educació secundària obligatòria necessària per a l'especialitat d'Animació Sociocultural com el batxillerat per a l'especialitat de Turisme. A més, es tracta de persones majors de 25 anys, escollides a través del procés de selecció que ve marcat pel SERVEF entre més de 70 sol·licituds”.
Amb aquests dos tallers d'ocupació, juntament amb els dos cicles formatius que allà s'imparteixen, ja són cinc les especialitats formatives que estan impartint-se en el Centre Municipal de Formació situat al Camí Xamusa la qual cosa, malgrat les peculiaritats de la ubicació del centre, està aconseguint dotar al mateix d'una millor estructura i dinamisme que beneficia tant als usuaris com a la ciutadania en general.