Alumnado del colegio  de la Consolación visitan el Ayuntamiento de Burriana
  • 40 xiquets i xiquetes de segon de Primària del col·legi Consolació realitzen una visita a la casa consistorial

  • L'alcaldessa ha rebut l'alumnat i els ha explicat les funcions de la institució


El matí de divendres, alumnes de segon de Primària del col·legi Nostra Senyora de la Consolació han visitat l'Ajuntament de Borriana, on han sigut rebuts per l'alcaldessa, Maria Josep Safont, juntament amb el regidor d'Educació, Joan Ramon Monferrer, el regidor de Cultura, Vicent Granel, i el portaveu municipal del Partit Popular, Juan Fuster.

L'alumnat ha sigut rebut a la Sala de Plens municipal, on han pogut preguntar tots els seus dubtes sobre el funcionament de la casa consistorial, i Maria Josep Safont els ha contat les activitats que es realitzen habitualment.

La visita a la seu del Govern municipal l'han realitzada 40 xiquetes i xiquets de dues classes de Primària, que han mostrat el seu interès per qüestions com el reciclatge, la seguretat o les dificultats de governar i gestionar un Ajuntament durant un any de pandèmia.

Com ha destacat l'alcaldessa, “és una bona iniciativa que els més xicotets coneguen les institucions democràtiques i sàpien com funciona l'administració local, ja que ells i elles seran els ciutadans que en el futur hauran de participar activament en la societat democràtica”.