las ganadoras de los 3.000 euros de la campaña A borrina el Nadal te premi van de compras
  • - Les tres persones guanyadores se’n van de compres per un gran nombre de comerços de la ciutat

  • - El pròxim sorteig dels tres premis restants de 1.000 euros cadascun es realitzarà el 9 de gener


Carmen López Pastor, Paquita Ferreras i Montse Rojano Navarro, les tres veïnes de Borriana guanyadores dels 3.000 euros del primer sorteig de la campanya “A Borriana, Nadal i Reis tenen premi”, que es va realitzar el passat 16 de desembre promogut per l'Ajuntament de Borriana, han fet efectius els premis aquesta setmana i se n’han anat de compres per nombrosos comerços de la ciutat acompanyades dels representants municipals.

Les persones agraciades en el sorteig van ser rebudes en la casa consistorial per les regidores de Comerç, Sara Molina, i d'Hisenda, Cristina Rius, que els van donar l'enhorabona per a, immediatament, totes juntes traslladar-se als comerços perquè cadascuna de les persones premiades es gastara els 1.000 euros en compres en almenys 5 establiments del municipi amb un consum mínim per local de 50 euros.

Aquesta iniciativa s'emmarca en la campanya promocional que amb el lema “A Borriana, Nadal i Reis tenen premi” realitza l'Ajuntament durant les festes nadalenques, dins del pla de dinamització dissenyat pel consistori “Borriana és mou al Nadal”, amb la col·laboració de la Federació del Comerç local per a promocionar als comerços minoristes amb establiment obert al públic situats a la ciutat.

Així, l'Ajuntament reparteix durant aquest Nadal un total 6.000 euros en sis premis de 1.000 euros, a través de dos sortejos, a aquelles persones que realitzen les compres en el comerç local de Borriana entre el 10 de desembre de 2022 i el 5 de gener de 2023, els dos inclusivament.

Encara queda per realitzar el proper sorteig dels tres premis restants de 1.000 euros cadascun que es realitzarà el pròxim dia 9 de gener de 2023 a les 13 hores a l'Ajuntament de Borriana, que s'hauran de gastar el dia 16 de gener de 2023.

Cal recordar que poden participar les persones que realitzen compres fins al dijous 5 de gener per un mínim de 10 euros en qualsevol dels comerços de la ciutat adherits a aquesta campanya promocional. Per a la qual cosa, només cal depositar els bitllets facilitats i segellats pels comerços en les urnes corresponents situades a l'Ajuntament o en el Mercat Municipal.