- El dia 22 de 17h a 21h i el 23 de desembre d'11h a 14h i de 17h a 21h

- L'entrada per a conèixer el Pare Noel és gratis, i es podrà També contemplar a 12 dels seus elfs i 2 rens arribats del Pol Nord


L'Ajuntament de Borriana convida a “viure la màgia del Nadal” i a visitar la casa del Pare Noel a Borriana, perquè els xiquets i xiquetes del municipio Borriana i d'altres llocs gaudisquen de l'ambient nadalenc, de la fantasia, de la il·lusió i de l'encanteri del Nadal, en un esdeveniment en què seran els protagonistes al costat de Santa Claus, segons ha manifestat la regidora de Comerç, Sara Molina.

I és que el poble del Pare Noel en Rovaniemi, creuat pel Cercle Polar Àrtic, ja no és l'únic lloc on poder conèixer a Santa Claus, ara també es pot descobrir a Borriana, ja que per uns dies obrirà la seua casa i un mini taller de joguets en la capital de la Plana Baixa per a acostar la seua màgia.

Sara Molina ha explicat que l'Ajuntament a través de la regidoria de Comerç al costat de la Federació de Comerç i l'empresa Setine, han unit esforços per a aconseguir que enguany siga inoblidable per als xiquets i les xiquetes.

Després de l'èxit del passat any de la casa de Papà Noel en l'immoble de Satine situat en la Plaça Major, des del Consistori ha proposat ampliar la iniciativa i estendre la decoració i ambientació a l'interior d'una manera especial per a recrear de manera exhaustiva el taller màgic de joguets que Santa Claus té a Finlàndia i realitzar activitats complementàries.

En aquest sentit, Sara Molina ha volgut agrair a la família Satine que la proposta haja sigut “no sols acceptada sinó acollida com a pròpia”, i ha mostrat la seua satisfacció per la seua “col·laboració i l’entusiasme demostrat” per a, entre tots, recuperar la màgia i la il·lusió de les festes després de dos anys”.

Així, el Pare Noel obrirà les portes de sa casa a Borriana el dijous 22 de 17h a 21h, i el 23 de desembre d'11h a 14h i de 17h a 21h, perquè els xiquets i xiquetes li facen arribar les cartes amb les seues peticions en mà. Durant aquestes jornades, els més xicotets podran gaudir, a més, d'una visita per l'interior de la casa que compta amb un taller i una minifàbrica de joguets.

Una casa animada per un grup de dotze elfs que els ensenyaran com treballen perquè el Pare Noel tinga tots els regals preparats per a repartir-los la Nit de Nadal. I encara que l'entrada a casa del Pare Noel és totalment gratuïta, per a accedir, ha indicat la regidora de Comerç, s'haurà de presentar un tiquet que es facilita amb qualsevol compra en el comerç de la ciutat, “una proposta per a potenciar l'activitat i el comerç local”.

La visita a la casa i el taller comptarà amb un recorregut ple de sorpreses. Després de veure als elfs com preparen els regals per a repartir-los, els xiquets podran estar amb el mateix Pare Noel per a donar-li la carta i podran fotografiar-se per a tindre un record durador de la seua reunió amb Santa Claus.

A més, una altra de les grans sorpreses és que enguany Santa Claus arribarà a Borriana directament des del Pol Nord, amb dos dels seus rens favorits, Rudolph i Dasher, que també podran contemplar-se en els corrals preparats per a l'ocasió. Mentrestant, els xiquets ja poden arreplegar les cartes i depositares en la bústia que està situada a la porta roja d'accés de casa del Pare Noel.

Santa Claus ja ha comunicat que ell, al costat dels elfs i dels dos rens, només estaran a Borriana fins al dia 23 a la nit, i que espera a Borriana a tots els xiquets que vulguen saludar-lo i donar-li la seua carta, i que tots els que visiten sa casa, durant els dies 22 i 23, tindran un regal.

El dia 24 ja li toca treballar per les cases dels més menuts i després s'agafarà vacances per a poder preparar prompte el següent Nadal i per a encarregar-se de la seua missió en la vida; millorar el benestar dels xiquets i la bondat dels adults, així com difondre el missatge d'amor i bona voluntat de l'Esperit Nadalenc a tot el món.