la nit del mercat

La regidora de Mercats i Comerç de l'Ajuntament de Borriana, Maria Romero, ha volgut estar junt els i les venedores del Mercat Municipal de Borriana per a donar a conèixer la programació especial que han preparat de forma conjunta de cara a la celebració de la primera “Nit al Mercat” que com han explicat “tindrà lloc divendres que ve set de desembre, i en la qual comptarem amb diverses actuacions musicals, a més de degustacions en cadascuna de les parades que s'obriran eixa nit, així com l'encesa oficial de l'arbre que també ens acompanyarà durant totes les festes nadalenques”.
Així, serà divendres que ve 7 de setembre i a partir de les 21:00 hores quan s'inicie la programació especial amb l'obertura de cadascuna de les parades del Mercat per a poder gaudir d'una degustació de productes. I mitja hora més tard, arribarà el moment d'encendre l'arbre que durant el nadal il·luminarà la instal·lació municipal, per a més tard començar amb les actuacions musicals, que en aquest cas tindran com a protagonistes al grup F&F Pop-Rock, qui animarà l'inici de “La Nit al Mercat” amb el seu recorregut per la música rock espanyola dels 80 i els 90. A més, també s'esperen les actuacions del Blüe o de sorpreses en forma de dj's per a una celebració que es tancarà a les dotze de la nit.
Tal com ha declarat la regidora de Mercats, Maria Romero, “des que a l'estiu es realitzara la remodelació i l'aplicació de notables millores en el conjunt de la instal·lació, el Mercat Municipal no ha parat d'acollir programacions culturals i d'oci especials que estan funcionant a la perfecció i compleixen amb eixe doble objectiu de, d'una banda dinamitzar la vida cultural d'aquesta zona de la ciutat, i per una altra serveixen com a al·licient per a les compres que es realitzen en les diferents parades del Mercat. Així, que una vegada més convidem a passar una nit diferent amb música i gastronomia amb aquesta primera edició de “La Nit al Mercat”.