Fira Comerç de Nadal

La regidora de Comerç de l'Ajuntament de Borriana, Maria Romero, i els responsables de la Federació de Comerç de Borriana, Raquel Ninot, Mariola Borja i Loles Ros, s'han citat avui en el mateix Pla per a donar a conèixer el detall de la pròxima celebració de la Fira comercial de Nadal que tindrà lloc el cap de setmana vinent. El primer que han volgut destacar tant els representants d de la Federació com la pròpia regidora ha sigut “la vintena de parades de diferents establiments comercials de la ciutat que han volgut sumar-se a aquesta edició de la Fira, i que trauran els seus productes a peu de carrer amb aqueix doble objectiu de dinamitzar el sector comercial durant les dates nadalenques, i a més oferir tota una oferta d'oci i entreteniment per als i les més joves de Borriana, que podran gaudir de diverses activitats, tallers i atraccions durant els tres dies de celebració de la Fira”. Així, divendres que ve i a partir de les 18:00 hores tindrà lloc l'encès oficial de les llums nadalenques de la ciutat, acte que s'aprofitarà per a inaugurar una Fira que en aqueixa primera jornada romandrà oberta fins a les 21:00 hores, i que inclourà les primeres activitats especials amb els tallers de construcció de malabares i l'activitat posterior. A més, aqueix acte inaugural comptarà amb llançament de castell de focs i l'actuació del Cor Carnevale.
Tal com han explicat les representants de la Federació i la pròpia regidora de Comerç i Promoció Econòmica, “l'activitat es reprendrà el dissabte a partir de les 10:30 hores quan es reòbriguen tant la Fira del Comerç de Nadal com la Fira Infantil, que en aquesta segona jornada comptarà amb tallers de tatthos i de plastelina a partir de les 11:00 hores, a més de l'actuació especial de màgia de Carlos Ferrer i el Mag Perete, que en aquest cas tindrà lloc a les 17:00 hores en el mateix recinte de la Fira de Nadal. A més, des de dos quarts de sis i fins a dos quarts de nou de la vesprada, també es rebrà la visita de Papà Noel, para a les 21:00 hores tancar la segona jornada de la Fira.
I el diumenge, l'activitat tornarà a reprendre's a dos quarts d'onze, quan es torne a obrir la Fira de Nadal que en la seua jornada final comptarà amb els tallers tant de boles com de passadors de Nadal que s'iniciaran a les onze, a les quals seguiran les cançons nadalenques a càrrec de Vaig donar-Capacitat i la globotada que tindrà lloc a partir de les 13:00 hores. Ja a la vesprada, de nou els i les més xicotetes podran gaudir del karaoke i el taller d'antifaços que de nou organitzarà la Federació de Comerç, així com d'una nova visita de Papà Noel amb el qual es podrà realitzar una fotografia en el photocall que també s'instal·larà en el recinte firal. Serà a les 19:45 quan se celebre el sorteig de regals i obsequis per part dels establiments federats i participants en la Fira, i que tindrà la seua guinda amb el castell que es llançarà a partir de les 21:00 hores quan es clausure aquesta nova edició. Així, tant les representants de la Federació, com la regidora de l'àrea, Maria romaní, han destacat que “hem volgut que la programació alternativa emmarcada dins de la Fira de Nadal, pràcticament ocupe la totalitat d'obertura dels comerços participants, per a així dinamitzar aqueixes compres que puguen realitzar mares i pares mentre els xiquets i xiquetes gaudeixen d'alguna de les moltes propostes que s'oferiran durant els tres dies de la Fira del Comerç de Nadal”.