Curso de monitor de tiempo libre 2023 Burriana
Curso de Monitor de tiempo libre 2023 Burriana
  • - Del 10 al 26 de juliol en les instal·lacions del Casal Jove de Borriana


El Casal Jove de Borriana presenta una nova edició del curs semipresencial intensiu de Monitor/a d'Activitats de Temps Lliure, Educació Infantil i Juvenil, que es realitzarà a Borriana entre els dies del 10 al 26 de juliol.

El curs està homologat per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i compta amb la possibilitat d'accedir a una borsa de treball després de superar-ne la formació. Les sessions formatives es duran a terme de manera presencial al Casal Jove de dilluns a divendres en horari de 9h a 14h i de 15h a 18h.

La taxa del curs és de 170€, amb un total de 310 hores repartides en diferents fases: 100 hores presencials de dilluns a divendres de 9h a 14h i de 15h a 18h, 50 hores en línia una camí finalitzat el curs, i 160 hores de pràctiques, per a obtindre el certificat definitiu.

L'alumnat interessat haurà d'haver complit 16 anys abans de l'inici del curs, i 18 anys abans de la finalització del curs, per a l'expedició del certificat corresponent. El temps màxim per a realitzar totes les hores i complir els requisits indispensables finalitza als 3 anys de l'inici del curs.

Per a més informació i inscripcions, les persones interessades poden accedir a través de <www.escolamonmagic.com> o a través del telèfon 964 227 249 (ext.3).

En aquest sentit, la regidora de Joventut, Lluïsa Monferrer, ha destacat que “aquesta formació és una oportunitat per a la gent jove per a millorar les seues competències professionals. Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Borrriana, continuarem escoltant les peticions dels joves i de les joves, i adaptarem la nostra programació per a oferir-los una formació específica d’acord amb les seues necessitats”.