La programació d'activitats a Borriana continua en marxa i marcarà un primer cap de setmana de març centrat en la celebració del Dia Internacional de les Dones i les festes de Falles 2020, encara que la cultura i l'esport també tindran un paper destacat.

Avui el teatre Payà obrirà les seues portes a les 21h, amb Luis Piedrahita i el seu monòleg Mi palabra contra la mía, un espectacle humorístic ple d'enginy i tendresa, en què Piedrahita analitza temes de profunda qualitat existencial, amb reflexions i improvisacions meticuloses.

Al mateix temps, a la Llar Fallera tindrà lloc el tradicional ‘Pa i porta Faller’ amb l'assistència de l'alcaldessa, Maria Josep Safont, la regidora de Festes i presidenta de la Junta Local Fallera, Lluïsa Monferrer, la Reina Fallera, Elena Pastor, la Reina Fallera Infantil, Julia López, les Dames de la Ciutat, la Cort d'Honor major i infantil, falleres majors i infantils, cavallers acompanyants, presidents, les comissions de les diferents associacions falleres, la Junta Local Fallera i representants de la corporació municipal.

Dissabte l'Ajuntament homenatjarà a les 11h la primera dona a llicenciar-se en Medicina a la ciutat, Antònia Fenollosa Pérez (donya Manolita), amb el descobriment d'un mural sobre ella realitzat per l'artista Angi Vera. Posteriorment, a les 12.30h, tindrà lloc el reconeixement públic amb el Premi Dia de la Dona 2020, a Ana Fernández, a Maribel Franch, i a l'equip aleví femení del Club Futbol Sala Borriana.

També dissabte, més d'un centenar d'alumnes i 12 professors de diferents escoles de dansa de la Comunitat Valenciana celebraran la IV Edició de “Borriana en Dansa” i una Jornada de perfeccionament de saxòfon al Centre Municipal de les Arts Rafael Martí de Viciana.

Un dissabte a Borriana que, finalment, es tancarà amb la celebració del sopar d'homenatge a la Reina Fallera Major, Elena Pastor Manzano, a les 22h a la Llar Fallera.

El diumenge 8 de març, Dia Internacional de les Dones, l'associació de veïns del Port de Borriana en col·laboració amb l'Ajuntament faran un dinar de germanor en l'antic càmping a les 14h per a, posteriorment, participar en la manifestació del 8 de març a Castelló.

A més, l’esport també omplirà el diumenge, a partir de les 8h tindrà lloc el III Open Sup Race Marina Burriananova a la platja de l'Arenal de Borriana. I a les 13h en la seu del Club Esportiu el Pescador, les Reines Falleres faran el lliurament dels trofeus als guanyadors de la Quedada de Pesca Fallera 2020.

Per a acabar el diumenge, a les 17.30h a la Llar Fallera tindrà lloc el Ball de la tercera edat i berenar per a totes les persones assistents, i finalitzarà amb el lliurament de premis del XIV Concurs de Teatre en Valencià al teatre Payà.

Un cap de setmana que no deixarà indiferent a ningú, gràcies a la multitud d'activitats organitzades per a tots els gustos.