En la primera adquisició s'han incorporat 40 armilles, i tal com afirma el regidor Javier Gual, «aquest mateix any completarem la dotació amb altres quaranta que cobrisquen a la totalitat d'agents»

 

Des que en 2015 l'Acord per Borriana començara a gestionar la vida municipal a Borriana al capdavant de l'equip de govern, la regidoria de Seguretat i Policia Local ha treballat per anar completant les dotacions que faciliten i són necessàries per als treballadors del departament, i en aquesta ocasió, s'han adquirit un total de 40 armilles de seguretat que serviran per a aquells dispositius i serveis de major risc que hagen d'afrontar els membres de la Policia Local de la ciutat. El regidor de l'àrea, Javier Gual, ha visitat les instal·lacions de la Policia Local per comprovar de primera mà l'arribada de la nova peça que s'incorpora a les dotacions de les quals disposen els agents locals. Tal com ha explicat el mateix Gual, «vam iniciar el projecte de forma conjunta amb sindicat i els mateixos agents i responsables del cos per tal que l'adquisició d'armilles fóra la correcta, i després de comprovar la qualitat de les peces adquirides, esperem poder completar la dotació per a la totalitat de la plantilla durant aquest mateix any».

Així, les noves armilles de seguretat que a partir d'avui mateix començaran a utilitzar els membres de la Policia Local de Borriana han estat adquirits tenint en compte aspectes com la talla o el sexe dels agents, ja que en aquesta primera dotació ja s'han adquirit armilles especialment dissenyades per a les agents.

Tal com explicava el mateix regidor de Seguretat, Javier Gual, «es tracta de continuar dotant a la nostra Policia Local de totes les eines i recursos dels quals no disposava fins ara, i d'aquesta forma, que el seu treball i la seva capacitat previsora o de protecció de la ciutadania puga exercir-se de la millor forma possible, i siguin els veïns i veïnes de Borriana els qui acabin beneficiant-se del treball cada vegada més professional dels nostres agents». D'aquesta forma es pretén que a la fi de 2017 cadascun dels agents que formen el cos de Policia Local disposen de la seua pròpia armilla, i d'aquesta forma no es produïsquen situacions d'ús rotatori de la peça. Les noves armilles compten amb les últimes homologacions i certificacions de seguretat contra possibles atacs tant de bala com d'arma blanca o d'algun tipus de punxó.