L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor de Policia i Seguretat lliuren al costat dels membres del cos els diplomes i premis especials als nens i nenes premiats

 

El pati de butaques del Centre Municipal de Cultura de la Mercè ha tornat a quedar-se menut per acollir el lliurament de premis i diplomes del IV Concurs Municipal de Dibuix que organitzen conjuntament la regidoria de Seguretat i la Policia Local de Borriana. A través del contacte directe dels policies locals i l'alumnat de primària a través de les iniciatives que porta endavant el departament de la URCE, es coordina un concurs en el qual centenars de xiquets i xiquetes preparen la seva il·lustració nadalenca que després de la decisió del jurat es converteix en la felicitació nadalenca que cada any el cos envia a través de les xarxes o el correu.

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont ha iniciat l'acte parlant als xiquets i xiquetes sobre “el paper fonamental que juga la nostra Policia Local a la ciutat, i especialment en la relació directa amb la comunitat escolar que acaba derivant en iniciatives tan boniques i participatives com aquestes”. Per la seva banda, el responsable de l'àrea a nivell municipal, Javier Gual, ha volgut “felicitar el Nadal a tot l'alumnat de primària” i ha aconseguit que els xiquets i xiquetes entonaren un “Bon Nadal” que ha resonat a l'edifici del CMC La Mercè. A més, Gual ha volgut agrair “als membres de la Policia i especialment als que formen part de la URCE per seguir treballant directament amb els xiquets i xiquetes  a través dels programes i les iniciatives que durant tot l'any duen a terme als centres escolars, i que es tanquen amb aquest bonic acte que demostra l'admiració dels més menuts de la ciutat pel treball de la Policia Local i la dedicació dels agents en la seva labor de prevenció, educació vial o transmissió de valors”.

De forma individual cadascun dels alumnes presents en el CMC La Mercè han descendit les escales per recollir el seu diploma personalitzat per haver participat en el concurs, per a continuació, anunciar als guanyadors dels premis especials. Els tres primers han estat per als finalistes en el concurs de dibuix que s'han emportat un lot de material escolar amb motxilla i estoig inclosos i que han estat Sergio García Dávila del col·legi Salesianos, Inés Pla Violeta del Illes Columbretes i Gisela Gómez Jiménez del CPEE Pla d'Hortolans. Però el premi més esperat, el que consistia en una bicicleta tot terreny i el seu corresponent casc ha estat per a l'alumna del col·legi Salesianos Marina Ríos Granell que aplaudida pels seus companys i companyes ho ha recollit abans de ser informada que el seu dibuix passarà a convertir-se en la felicitació nadalenca de la Policia Local. L'acte s'ha tancat amb l'agraïment per part dels membres de la URCE que durant tot l'any han treballat al costat de l'alumnat pel “seu esforç i il·lusió a l'hora de participar en el concurs i per demostrar-nos dia a dia que segueixen les nostres recomanacions i a poc a poc les apliquen a la seva vida diària”.