Amb motiu de la celebració de la festivitat de Tots Sants, la Policia Local de Borriana, ha establit un dispositiu especial de trànsit i seguretat per al dia 1 de novembre, així com per als dies previs, amb l'objectiu d'afavorir la mobilitat i preservar la seguretat de totes les persones que acudisquen al cementeri municipal.

Davant la previsió d'una afluència massiva de visitants al cementeri, el dijous dia 31 d'octubre s'iniciarà l'operatiu amb un reforç de vigilància policial de trànsit, així com durant tota aquesta setmana, dispositiu que culminarà el dia 1 de novembre amb el desplegament d'efectius en els accessos al cementeri.

Els accessos a Borriana per la rotonda situada en la CV-18 en l'avinguda d’Almassora seran tancats al trànsit rodat de vehicles el dia 1 de novembre des de les 10h fins al tancament del cementeri. S'habilitarà un únic sentit de circulació població-cementeri en l'avinguda Almassora i s’establirà l'avinguda de Vila-real com a via d'accés a la població.

Aquests talls de trànsit en els accessos des de la CV-18 podran repetir-se durant la setmana en atenció al volum de circulació existent en la zona. Així mateix, hi haurà regulació de trànsit a través d'agents en l'Av. Setze de Juliol, Plaça de la Fira i en els accessos al cementeri i zones d'estacionament.

La Policia Local recomana acudir al cementeri fent ús de l'itinerari regulat pels agents i evitar, en la mesura que siga possible, l'ús de vehicles.

Igual que en anys anteriors, com a aparcament addicional s'habilitarà el solar contigu al cementeri, darrere del tanatori, amb accés des de l'avinguda d’Almassora en sentit eixida de la ciutat i se senyalitzarà una via d'entrada, la més pròxima al cementeri, i una altra d'eixida, la més allunyada. Aquest punt estarà controlat per efectius policials i correctament senyalitzat per a regular i canalitzar el trànsit.

D'altra banda, queda prohibit l'estacionament enfront de les portes d'entrada del cementeri i al costat de les oficines, així com en els marges de la carretera en l'avinguda d’Almassora.

A més, s'establiran punts fixos de control del trànsit el 31 d'octubre i l’1 de novembre en tot el trajecte cap al cementeri. L'entrada de vehicles serà per la plaça de la Fira (encreuament de les avingudes d’Almassora i de Vila-real).

Al costat de la zona d'oficines del cementeri s'habilitarà un espai reservat com a parada de taxis i estacionament reservat a persones amb mobilitat reduïda, així com per a una ambulància per a atendre possibles incidències.

Paral·lelament a aquest operatiu de trànsit, la policia també establirà vigilància per evitar la possible comissió d'actes vandàlics en el cementeri i els seus voltants.

En l'operatiu, a més d'efectius de la Policia Local de Borriana, participarà l'Agrupació Provincial de Voluntaris de Protecció Civil.

Cal recordar que l'horari d'obertura al públic del cementeri municipal serà fins al dia 30 d'octubre de 8h a 18h ininterrompudament; el dijous 31 d'octubre, de 8h a 18.30h, i el divendres 1 de novembre, de 7h a 19h, en tots els casos ininterrompudament.