El jove borrianenc Joan Guerola Garí amb l’obra 'Esclafit' ha sigut el guanyador del concurs del disseny del cartell anunciador de les Falles de Sant Josep 2020. L'Ajuntament de Borriana editarà i distribuirà l'obra guanyadora, que a més rep un premi de 500 euros.

El jurat, presidit per la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, i integrat pels professionals de les Arts Plàstiques i Il·lustració Sandra Broch i Xavier Ribes i pel tècnic de Cultura de l'Ajuntament, Rafael Marañón, com a secretari; ha acordat atorgar el primer premi, dotat amb 500 euros, a l'original presentat per Joan Guerola Garí i concedir un accèssit, sense quantia econòmica, al cartell amb el lema 'El templat i la festa', realitzat pel també borrianenc Víctor Melià d'Alba.

La regidora de Festes, Lluïsa Monferrer ha volgut remarcar “la qualitat de les obres que han presentat els artistes” i l'àmplia participació en el certamen. Alhora, també ha destacat que cada any es presenten més cartells al concurs, i que el jurat ho ha tingut “molt complicat a l'hora triar el millor cartell”.