Els comerços de la ciutat eixiran al carrer a oferir els seus productes i serveis dissabte que ve 12 d'octubre, a través de la iniciativa 'El comerç a l'eccehomo', sumant-se així per tercer any als tradicionals i populars festejos a l’entorn de la celebració de l’Eccehomo, amb la Fira de l'Eccehomo, la romeria i visita a l'ermita, les típiques calderes i la fira d'atraccions, coincidint amb la festa del dia de la Hispanitat.

La regidora de comerç, Sara Molina, al costat del president de la Federació de Comerç de Borriana, Emilio Dávila, han presentat aquesta tercera edició de 'El comerç a l'eccehomo', que estarà oberta de 10h a 21h al carrer Almesies.

Com a novetat d’enguany 'El comerç a l'eccehomo’ oferirà la possibilitat de fer una volta de vesprada, de 17h a 21h, que comptarà a més amb l'actuació de Taranto Flamenco-pop, en el mateix carrer Almesies.

Sara Molina ha convidat tant els veïns i les veïnes de Borriana com els dels municipis i ciutats pròximes a visitar les activitats i celebracions que ofereix el municipi durant la festivitat del 12 d'octubre i, en particular, a descobrir les “variades opcions” del comerç local de la ciutat.

Per part seua, Emilio Dávila ha convidat els comerços de la ciutat a sumar-se a aquest “aparador” que ofereix la fira per a donar a conèixer els productes i serveis de cada establiment i ha indicat que encara “són a temps i tenen l'oportunitat d'incorporar-se a la iniciativa i oferir els seus productes al llarg del dia al carrer Almesies”.

'El comerç a l'eccehomo' està organitzat per la Federació de Comerç de Borriana amb la col·laboració de l'Ajuntament, Caixa Rural Burriana i la Diputació de Castelló.

Segons ha indicat la regidora de Comerç, l'organització d'aquesta activitat és una “bona ocasió per a continuar fent créixer el teixit comercial local i demostrar que a Borriana tenim tots els productes que la ciutadania necessita diàriament”.