Els concerts del pròxim cap de setmana pengen el cartell de complet després de l'èxit del primer esdeveniment musical en l'ermita de Sant Blas

Burriana (25.10.23).- L'Ajuntament de Burriana a través de la Regidoria de Cultura, ha programat el segon dels concerts del ‘Festival Llum Burriana’ per a diumenge que ve, 29 d'octubre, en el Refugi antiaeri del Camí d’Onda. Després de l'èxit del primer dels concerts, que es va celebrar el passat 15 d'octubre en l'ermita de Sant Blas, este diumenge, 29 d'octubre a les 19:00h. i a les 20:00h., el Refugi antiaeri prendrà el protagonisme amb un concert candlelight, concert a la llum dels ciris, amb Rubén Parejo a la guitarra. A causa de la gran expectació creada pel primer dels concerts, l'aforament per a les dues sessions ja està esgotat.

Les pròximes dues cites del Festival Llum Burriana seran el mes de novembre, el diumenge dia 19 a les 19.00 h. i a les 20:00h, també en el Refugi Antiaeri, amb un concert de violoncello a càrrec d'Alfons Rochera. Les entrades gratuïtes estaran disponibles en www.entradesborriana.com a partir del dia 10 de novembre, amb un màxim de dues entrades per usuari. Així mateix, també se celebrarà un concert de guitarra acompanyat de poesia a la llum dels ciris a càrrec de José Luis Ruiz del Port, en el mateix lloc, el Refugi Antiaeri del Camí d’Onda, que clausurarà el festival, el dia 26 de novembre, a les 19:00h. i a les 20:00h. Les entrades gratuïtes estaran disponibles en www.entradesborriana.com a partir del dia 17 de novembre, amb un màxim de dues entrades per usuari.

“Des de la regidoria de Cultura animem a tots els ciutadans a gaudir d'estos concerts a la llum dels ciris. L'èxit d'aforament del Festival Llum de Burriana posa de manifest la qualitat dels esdeveniments culturals que venim oferint en el municipi”, ha valorat el regidor de Cultura, Jesús Albiol.