Juanma García Borriana

- L'auditori acollirà el divendres 29 a les 22 hores la presentació del seu primer single

 

Aquest divendres 29 d'octubre, a les 22 hores, l'Auditori Juan Varea acollirà la presentació de Tormenta, l'últim treball del borrianenc Juanma Garcia.

Garcia presentarà el seu primer single en directe, juntament amb altres temes propis i algunes versions de rock. Estarà acompanyat per la banda formada pel seu fill Jaume a la bateria, Diego Vera com a guitarra solista i Sito Herreros al baix.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha assegurat que “l'Ajuntament continua apostant per les propostes musicals dels artistes locals com Juanma Garcia” i ha animat a la ciutadania a “assistir i a omplir les poques entrades que queden per a completar l'aforament”.

Juanma Garcia forma part del món de la música des de mitjan dels anys 90, un temps en què ha format part de bandes castellonenques com The Killin' Tambourine o Popeyes. Després d'uns anys de parada, per qüestions laborals, va tornar a la música amb The Rockaways, formació de versions que combina la música surf i el rock. A més, s'ha unit com a baixista als valencians Petit Mal, i ha participat en projectes puntuals amb altres músics de la província.

En 2021 ha llançat el seu primer single, Tormenta, gravat en els estudis Rockaway de Castelló, amb el seu fill Jaume a la bateria i Raül Artana en la producció.

Aquest divendres serà la primera oportunitat per a poder vore’l en directe i al costat del seu públic. Les últimes entrades es poden aconseguir en <www.eventbrite.es/e/entradas-presentacion-de-tormenta-163663288301?aff=ebdssbdestsearch>.