Burriana convoca el concurso de Nadales

L'Ajuntament de Borriana a través de les regidories de Cultura i de Normalització Lingüística han convocat juntament amb la Coral Borrianenca, una nova edició del Concurs d'Harmonització de Nadales Populars en valencià que tornarà a omplir de música tradicional les properes celebracions de Nadal.

Tal i com explica el regidor de Cultura, Vicent Granel, un dels objectius principals del concurs és “l'ampliació del repertori coral nadalenc escrit i cantat en valencià”, a més d'intentar oferir la possibilitat futura que les obres inèdites “siguen interpretades i difoses arreu del territori valencià”.

Les obres hauran de presentar-se abans del dia 10 d'octubre de forma anònima, i la decisió del jurat es farà pública durant el mateix mes d'octubre. Les obres premiades seran interpretades per la Coral Borrianenca durant la celebració del concert de Nadal que oferiran el dia 26 de desembre.

Poden participar tots els músics majors de 18 anys nascuts a la Comunitat Valenciana. L'estil és lliure i la duració ha de de ser entre dos i quatre minuts, no excedint en cap moment de cinc minuts.

Les regidories encarregades de l'organització del concurs amb la col·laboració que oferirà en tot moment la Coral Borrianenca han fet possible que s'establisca un premi de 600 euros per al guanyador, a més de la possibilitat d'entregar fins a tres mencions d'honor o accèssits.

El jurat estarà format pel regidor de Cultura, el tècnic de Cultura i tres vocals: el director titular de la Coral Borrianenca, el cap de corda d'un grup coral i una persona de reconeguda solvència en el món de la música.